Acasă Sanatate CEREALA MIRACULOASA care previne CANCERUL DE COLON! Ar trebui s-o incluzi URGENT...

CEREALA MIRACULOASA care previne CANCERUL DE COLON! Ar trebui s-o incluzi URGENT in alimentatia ta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este mult mai sanatoasa decat graul si ar trebui inclusa in alimentatia ta chiar de astazi. Aceasta cereala ajuta in prevenirea unor boli necrutatoare, precum agresivul cancer de colon sau nedoritul diabet sau temutul infarct.

Necultivata in antichitate, secara s-a raspandit ca buruiana in lanurile de grau din Asia Mica, dupa care, in Evul Mediu, a inceput sa fie cultivata in Europa Centrala si de Est. Pentru o lunga perioada de timp, a fost utilzata ca principala cereala de paine in zonele din estul granitei dintre Franta si Germania si din nordul Ungariei.

Secara este deosebit de bogata in mangan, 50 de grame asigurand 70% din necesarul zilnic. Totodata, contine o cantitate importanta de fibre, aceeasi cantitate conferind 33% din doza zilnica recomandata. Printre celelalte minerale continute se numara calciul, fierul, magneziul, fosforul, potasiul, sodiul, zincul si cuprul. De asemenea, secara contine vitaminele A, B, E si K.

In general, produsele bogate in fibre au rolul de a preveni aparitia cancerului de colon, protejand eficient celulele sanatoase. Secara nu face exceptie de la regula, fibrele continute ajutand la eliminarea mai rapida a toxinelor.

Datorita fibrelor continute, produsele din secara sunt foarte satioase, astfel ca ajuta la pierderea si la mentinerea greutatii corporale.

Continuarea pe doctorsanatate.ro!