HOROSCOP 2015. Zodia in care te-ai nascut iti poate oferi detalii importante despre cat noroc vei avea in cariera si in dragoste pe parcursul anului.

BERBEC

berbecDRAGOSTE: Urmeaza un an important pentru evolutia relatiilor stabile, care nu vor fi ferite de incercari, perioade dificile, cele mai multe fiind provocate chiar de tine. Cei singuri au sanse sa-si gaseasca perechea, in prima jumatate a anului. Este important sa eviti tentatia de a-i pasa partenerului rezolvarea problemelor.

CARIERA: Sunt posibile complicatii pana in vara anului viitor, dupa care se va reveni asupra unor decizii care nu te-au avantajat. Apoi, urmeaza o perioada buna, in care poti incepe o colaborare deosebita, care insa nu va tine foarte mult – e mai degraba o deschidere de care va trebui sa profiti pentru a avea acces la un alt nivel profesional, un alt domeniu sau un alt departament, cu responsabilitati diferite.

SANATATE: Mici probleme, destul de ciudate si de neinteles chiar si pentru specialisti, te vor pune pe ganduri. Din toamna anului viitor vor disparea insa cu totul, fara a lasa urme. Este digestia, cu tot ce implica aceasta. Din vara, vei avea si sansa unei schimbari a stilului de viata, iar asta poate duce la o revigorare semnificativa.

BANI: Pana la vara te vei simti mai liber(a), fara constrangeri majore legate de cheltuieli, dar apoi vei mai avea cateva luni in care va trebui sa suporti limitari, plati obligatorii sau cheltuieli nedorite. 2015 va duce reglarea pe care o doresti, dar intr-un ritm mai lent decat ai sperat.