Acasă Politic PSD-ul se tine de GAINARII! Opozantii lui Iohannis au aruncat gaini in...

PSD-ul se tine de GAINARII! Opozantii lui Iohannis au aruncat gaini in curtea ACL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In timp ce PSD-ul se tine de gainarii cu adversarii politici de la ACL, Klaus Iohannis anunta ca va exista cu siguranta o confruntare cu Victor Ponta.

Mai multe gaini au fost aduse la sediul Aliantei Crestin Liberale in cursul acestei dimineti, relateaza televiziunile de stiri. Gainile au biletele pe care scrie  „Eu sunt Iohannis” si „Nu mi-e frica de dezbatere”, PSD acuzandu-l pe candidatul Aliantei ca fuge de o confruntare cu Victor Ponta, inaintea turului decisiv al alegerilor. Incidentul a avut loc cu putin timp inainte de sosirea la sediul ACL a presedintelui PPE, Joseph Daul.

Reprezentantii ACL au sunat la Politie pentru a afla cine a aruncat gainile la sediul Aliantei, informeaza B1 Tv. Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca acest incident este de o ”violenta extrema”.

”E o campanie fara precedent, de o violenta extrema. Ma ingrozeste si imi provoaca scarba.Niciodata in 25 de ani de democratie nu a mai avut loc o campanie care sa atinga un asemenea nivel de josnicie, de mojicie. E o competitie pe care PSD nu intelege sa o duca corect. Aceasta mizerie de astazi, acest lucru nemaiintalnit intr-o democratie, mi se pare un atac la tot ce inseamna stat de drept si democratie. Seamana violenta intre romani. E de o iresponsabilitate fara precendent. Acest lucru arata ca PSD e un partid al gainarilor. Imi cer scuze de comparatie fata de gainile care mai sunt in curte pe care nu au reusit sa le omoare si sa le atarne biletele de gat”, a declarat Alina Gorghiu.

Sursa: evz.ro