Acasă Multimedia Videogalerie PINNOCHIO! Melodia virala care se share-uieste acum! Mai du-te ma, mai lasa-ne!

PINNOCHIO! Melodia virala care se share-uieste acum! Mai du-te ma, mai lasa-ne!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Piesa “Romania, trezeste-te” a fost si inca este preferata romanilor din 2008 incoace, dar acum liderul trupei Morometzii, 1-Q Sapro, propune o alta piesa care va deveni slogan, “Imi pare tare rau, Pinocchio”.

„Mesajul piesei, cred, ca este destul de clar. Cand ma uit la domnul Ponta vad un administrator de bloc care, pentru a fi reales, umbla la fondul de rulment si ii plateste unuia si altuia si gazul, si apa, si ce nu a platit. Vorbele dansului  emana foarte multa aroganta si o smecherie din fata blocului, o smecherie – cu ghilimelele de rigoare – destul de proasta”, spune 1-Q Sapro aka Cezar Cristea.

“A demonstrat extrem de multa incompetenta in toti anii astia cat timp a fost premier si din promisiunile pe care le-a facut nu s-a intamplat mai nimic”, sustine artistul, care militeaza pentru prezenta romanilor in numar cat mai mare la scrutinul electoral. “Ne dorim pe cineva caruia sa ii pese mai mult de oameni decat de functiile pe care le-ar putea avea. Banuiesc ca un om politic, cand intra in politica, ar trebui sa faca asta pentru binele celorlalti, pentru comunitate, nicidecum pentru foloasele materiale pe care le-ar putea avea de acolo sau pentru a capusa statul, cum se intampla acum. In general, partidele sunt pline de tot felul de mafioti.  Acum,  mie mi se pare ca, daca iese Ponta, este ceva groaznic si nu vreau sa iasa baiatul asta presedinte. Nu  are nici prestanta necesara; mi se pare ca nu merita”, mai spune rapperul.

Mihai Alexandru, cel care semneaza muzica piesei, povesteste ca Imi pare tare rau, Pinocchio s-a nascut „simplu, in doua-trei zile”.

„Ne gandeam la Ponta”, glumeste muzicianul. „Si la tot ce ni se intampla, inclusiv la vot, dar extrem de serios. Ar trebui sa vina un presedinte care sa continue ce au facut bun ceilalti si care sa dea in continuare in baronii locali; iar 80% dintre ei sunt din PSD”.

Pentru Mihai Alexandru cea mai buna  alegere o reprezinta candidatul ACL pentru ca, spune el, “este ceea ce ne trebuie noua, romanilor. Noi din firea noastra suntem asa, mai zgubilitici, nu suntem organizati, in general. Iar omul asta face treaba”.

Piesa a fost gata inainte de turul intai si seamana cu premierul, spune autorul versurilor:

“Domnul Ponta e foarte vesel si nu spune nimic. Piesa e si ea vesela, dar spune ceva”.

Sursa: gandul.info