Acasă Multimedia Fotogalerie Cinci ANTIBIOTICE NATURALE pe care le gasesti in casa ta!

Cinci ANTIBIOTICE NATURALE pe care le gasesti in casa ta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Casa ta este plina de antibiotice naturale de care nici nu stii si care pot fi folosite pentru prevenirea si tratarea racelilor, virozelor si a anumitor infectii.

Majoritatea alimentelor pe care le includem in dieta zilnica indeplinesc un dublu rol: nu sunt doar un deliciu pentru papilele gustative, ci adevarate tratamente care pot oferi remedii pentru afectiuni importante, potrivit unui comunicat Ropharma.

5. Usturoiul

Usturoiul este fara indoiala unul dintre cei mai populari agenti curativi, care datorita proprietatilor antivirale deosebite, este considerat un adevarat antibiotic natural. Acesta este o sursa bogata de antioxidanti care protejeaza impotriva actiunii bacteriilor si a radicalilor liberi din sange, asigurand protectia sistemului imunitar. Proprietatile sale se datoreaza in special alicinei, o substanta antimicrobiana ce actioneaza asemenea unui antibiotic natural, reusind sa distruga virusurile si infectiile puternice. Usturoiul este recomandat in special in cazul infectiilor produse de stafilococi, precum bronsita, amigdalita, abcesele buco-faringiene, dar si in cazul parazitilor intestinali, astmului, hipertensiunii si infectiilor pielii.

Cinci ANTIBIOTICE NATURALE pe care le gasesti in casa ta!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos