Acasă Stirile zilei SIMONA HALEP pierde FINALA Turneului Campioanelor in fata Serenei Williams!

SIMONA HALEP pierde FINALA Turneului Campioanelor in fata Serenei Williams!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Simona Halep a pierdut finala Turneului Campioanelor in fata Serenei Williams cu scorul de 6-3, 6-0, dupa un meci care a durat o ora si noua minute.

Simona Halep va primi pentru evolutia ei la Turneul Campioanelor un premiu de 971.000 de dolari si 890 de puncte WTA. Williams va incasa 2,047 milioane de dolari si 1.340 de puncte WTA.

Serena Williams a castigat pentru a treia oara consecutiv Turneul Campioanelor si pentru a cincea oara in cariera. Ea ocupa locul 2 in clasamentul „all time” al trofeelor la Turneul Campioanelor, dupa Martina Navratilova, cu opt succese.
Cele doua jucatoare s-au mai intalnit si in Grupa Rosie a competitiei, cand Halep a castigat cu 6-0, 6-2. Williams a trecut de faza grupelor cu ajutorul romancei, care a castigat un set in partida cu Ana Ivanovici. Daca sportiva sarba ar fi castigat in doua seturi, in fata Simonei Halep, deja calificata in acel moment, americanca nu ar fi ajuns in semifinale.

Acesta a fost ultimul meci al Simonei Halep in acest sezon.

Simona Halep: A fost un vis sa fiu aici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat, duminica, dupa ce a pierdut finala Turneului Campioanelor in fata Serenei Williams, ca a trait o saptamana minunata la Singapore si a felicitat-o pe sportiva americana, afirmand despre ea ca este „cea mai buna”.

„Multumesc pentru ca m-ati sustinut. A fost o saptamana minunata. Felicitari Serena! Esti cea mai buna si felicitari pentru ca ai incheiat iar anul pe pozitia 1 in lume. A fost un vis sa fiu aici. Multumesc echipei mele, parintilor, prietenilor mei si tuturor celor care m-au sustinut”, a declarat Halep.

Sursa: mediafax.ro