Acasă Life Dezvoltare Personala Tehnicile secrete orientale de tratament: Daoismul si mentinerea sanatatii!

Tehnicile secrete orientale de tratament: Daoismul si mentinerea sanatatii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Zimbetul – cea mai puternica energie

In daoism, emotiile negative sunt privite ca energie de calitate inferioara. Foarte multi oameni isi duc viata enervandu-se, maniandu-se, pe cazand prada depresiei, traiesc controlati de teama, neliniste si alte tipuri de energie negativa. Aceste energii sint cauze ale unor boli cronice si acestea elimina din organism energia vitala intr-un mod nevazut.

Zimbetul Interior este zimbetul sincer al tuturor partilor corpului, incluzind aici toate organele, glandele si muschii si chiar sistemul nervos. El prelucreaza energia pozitiva care poate vindeca, energie care o data cu trecerea timpului se transforma in energie de calitate superioara.

Zimbetul sincer contine energia dragostei care are forta de a tamadui. Amintiti-va numai perioadele in care erati tulburati sau bolnavi fizic si cineva, poate chiar un necunoscut, v-a zimbit sincer si pe neasteptate v-ati simtit mai bine.

In China Antica a Maestrului Dao a fost descoperita puterea energiei zimbetului. Daoistii practicau Zimbetul Interior in eul lor propriu. Acesta inlocuia energia Ti si forma curentul Ti de calitate superioara, prin aceasta dobindindu-se sanatatea, fericirea si longevitatea. Zimbetul catre sine este asemanator desfatarii in dragoste, iar dragostea poate resili fortele pierdute si poate ajuta la intinerire.

Zimbetul Interior isi indreapta energia catre organele si glandele care ne sint necesare pentru a supravietui. Este o ironie ca, desi acordam o atentie deosebita aspectului nostru exterior, foarte putini dintre noi stiu cum arata organele si glandele noastre interne, unde se gasesc acestea si care sunt functiile lor. Mai mult decat atat, noi sintem insensibili la avertismentele subtile pe care ele ni le trimit atunci cand nu avem o atitudine corespunzatoare fata de ele, atunci cand avem o dieta necorespunzatoare si ducem un mod de viata nesanatos. Noi semanam cu un conducator care niciodata nu acorda atentie subordonatilor sai si se mira foare mult cand se intampla ceva.

Daca reusim sa ne cunoastem organele si glandele, vom incepe sa intelegem ce fac ele, vom invata sa le ascultam semnalele, iar ele ne vor da in acelasi timp o stare de liniste si de putere.

 

Citeste continuarea in pagina urmatoare>>>>>>