Izvoarele principale ale energiei olfactive si tactile

Izvoarele principale ale energiei olfactive si tactile sunt plamanii si intestinul gros. Plamanii sunt strans legati de impulsurile pozitive, iar nasul si pielea sunt niste treceri catre acestea. Aceste impulsuri sunt antrenate de senzatia de miscare, de sensibilitatea cutanata si de simtul tactil, iar stimularea acestora creste perceptia asupra mediului inconjurator, marind capacitatea de invatare.

Intestinul gros este antrenat in purificarea organismului, ceea ce va face sa fiti mai deschisi din punct de vedere fizic si mintal. Atunci cand suferiti de constipatie, sunteti inchisi, nu percepeti ideile noi si nu vreti sa schimbati nimic.

Energia glandelor suprarenale va ofera dorinta de a invata

Glandele suprarenale va dau energie vitala si a caldurii sau energia Yang. Aceasta va ofera dorinta de a invata. Fara energie vitala veti simti lene, somnolenta si absenta totala a inclinatiei catre studiu.

Glanda tiroida contribuie la energia exprimarii. Aceasta va ajuta sa cresteti capacitatea de exprimare a ideilor si a experientei pentru ca toate sentimentele sa poata fi atrase in procesul de invatare.

Organele sexuale sunt locul pastrarii energiei creatoare. Atunci cand aveti o cantitate insuficienta de energie sexuala, aveti rezultate nu foarte bune, folositi metode vechi, lipsite de eficienta. Cand veti invata cum sa zambiti si sa cresteti energia sexuala, veti dobandi energia necesara pentru a rezolva problemele din viata de zi cu zi.

Coloana vertebrala este locul controlului si centrul comunicarii. Stiind cum sa trimiteti Zimbetul in coloana vertebrala si cum sa o relaxati, veti creste puterea de comunicare: veti descoperi cum sa comunicati ceea ce ati invatat prin intermediul coloanei vertebrale catre organe, pentru ca ele sa primeasca un nou mijloc, mult mai eficient pentru functionarea in sistemul dumneavoastra. Coloana vertebrala stie de asemenea cum sa regleze activitatea in reteaua energetica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare>>>>>>