Temeti-va mai putin si actionati mai mult

Orice ati face, zambiti, relaxati-va si umpleti-va inima cu iubire, permiteti valurilor de iubire sa va inunde corpul.

Vorbiti mai putin, analizati totdeauna cu atentie ceea ce spuneti si cum spuneti. Cuvintul spus la momentul oportun este cel mai pretios, pentru ca tacerea nu pastreaza energia Ti.

Temeti-va mai putin si actionati mai mult! Ginditi-va mai putin la viitor si la trecut, pentru ca ele va dau prilej de neliniste, iar nelinistea naste stresul.

Tehnicile daoisului includ in ele si dezvoltarea puterii creatoare si mintale. Dupa atingerea acelui nivel in care nu va vor mai nelinistii ambitiile personale, cind veti uita de sine si va veti dezvolta inima, veti obtine mijloacele pentru a scapa de boli. Atunci cind sinteti bolnavi si meditati, nu va ginditi ca faceti acest lucru pentru a va vindeca de boala. Concentrati-va pur si simplu asupra indeplinirii exercitiului, iar restul va veni de la sine!

Fata de capul dumneavoastra este necesar sa  aveti o atitudine plina de respect. Considerati-l adapostul lui Dumnezeu si al mintii, adapostul sufletului!

Evitati acumularea unei cantitati prea mari de energie in cap, pentru ca din aceasta cauza puteti simti un oarecare disconfort sau chiar va puteti imbolnavi (va poate creste tensiunea arteriala). Conducind energia catre talpi puteti scadea tensiunea, prevenind un acces de inima.

In gat se gasesc foarte multe vase sanguine si foarte multi nervi care constituie o parte foarte importanta a corpului dumneavoastra. De aceea, aveti foarte multa grija, tineti-va gatul la caldura si pentru a nu fi tensionat, zambiti-i!

Straduiti-va sa nu va folositi de sentimentele dumneavoastra foarte intens! Daca organele de simt lucreaza prea tensionate poate aparea boala.

Citeste continuarea in pagina urmatoare>>>>>>