Izvoarele principale ale energiei auzului

Izvoarele principale ale energiei auditive sunt rinichii si vezica urinara. Atunci cand rinichii functioneaza normal, sunteti mult mai atenti si invatati mult mai usor. Activitatea rinichilor este legata de activitatea urechilor. Senzatia auditiva este necesara in procesul invatarii. Atunci cind rinichii sint sanatosi, acuitatea auditiva creste, ceea ce usureaza procesul de invatare.

Vezica urinara ajuta la indepartarea lichidelor toxice, ceea ce contribuie la purificarea sangelui. Daca vezica urinara sufera, este tulburata si functionarea rinichilor.

Izvoarele principale ale energiei vorbirii

Izvoarele principale ale energiei vorbirii sunt inima si intestinul subtire. Inima da starea sufleteasca necesara pentru invatare si este un rezervor al bucuriei. Fara o dorinta aprinsa de a invata, procesul studiului ar fi foarte complicat. Secretul invatarii consta in bucurie, multumire si desfatare. Atunci cind acesti factori sint prezenti, corpul dumneavoastra va primi ceea ce invatati. In afara de aceasta, inima este si locul respectului si al cinstei. Atunci cand sunteti respectati, inima va este deschisa.

Limba este legata de inima, iar atunci cand aceasta legatura exista si lucreaza, puteti incepe sa primiti si sa va programati mintea cate putin insusindu-va ceea ce ati invatat.

Intestinul subtire va ajuta in studiu. Atunci cind aveti probleme cu intestinul subtire, pot fi tulburate functiile cardiace.

Izvoarele principale ale energiei vizuale

Izvoarele principale ale energiei vizuale sunt ficatul si vezica biliara. Atunci cand ficatul se afla intr-o stare de functionare buna, sunteti mai perseverent, mai hotarat si intrati mai profund in ceea ce invatati. Ochii sunt o trecere catre ficat. Cand ficatul este slab sau bolnav sau atunci cand va aflati intr-o stare de stres sau tensiune, nu sunteti capabili sa luati hotarari, vederea dumneavoastra este mai slaba, ceea ce ingreuneaza analiza pentru creier a ceea ce vedeti si percepeti.

O biliara sanatoasa va ajuta sa luati mai usor hotaririle

Izvoarele principale ale energiei insusirii a ceea ce invatam sunt splina si stomacul. Splina da senzatia foarte buna de inglobare. Ea este unita cu gura si atrage energia vorbirii, a glasului in intelegerea a ceea ce invatati.

Stomacul este legat de splina. Cand stomaculeste sanatos, puteti fi mult mai receptivi fata de idei si metode noi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare>>>>>>