Acasă Multimedia Fotogalerie TOP 6 cele mai folosite medicamente din lume si alternativele naturale ale...

TOP 6 cele mai folosite medicamente din lume si alternativele naturale ale acestora!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rau sau bine, medicamentele fac parte din viata tuturor, obisnuind cu totii sa tratam cat se poate de tarziu problemele de sanatate. Vrem un remediu rapid pentru a putea sa continuam cu stilul nostru de viata obisnuit si cu nesanatoasele noastre obiceiuri alimentare. Putem da vina pe medici, pe institutii medicale si pe sistemul de asistenta medicala cat vrem, dar responsabilitatea de sine este de domeniul nostru si trebuie sa ne-o asumam.

In ultimii 15 ani, oamenii se confrunta cu mult mai multe afectiuni si pe perioade mult mai lungi, decat in orice alta perioada inregistrata in istorie. In cazul in care credeti ca speranta de viata a crescut, numerele sunt acolo si ne contrazic pe fiecare dintre noi.

Retete medicale pentru durere, pentru reducerea colesterolului, hipertensiunii arteriale, hipotiroidismului, antiacide, antipsihotice, diabet si antibiotice, cam acestea sunt domeniile celor mai prescrise medicamente.

Iata care sunt cele mai prescrise SASE medicamente din lume si cele mai bune alternative naturale ale acestora:

6. Hidrocodona (acetaminofen/vicodin/oxicontin)

Utilizare – medicamente pentru durere

In prezent acestea sunt cele mai prescrise medicamente din lume. Din ce in ce mai multi doctori sunt “sponsorizati” de companiile farmaceutice producatoare pentru a promova aceasta clasa de medicamente. Acestea alcatuiesc peste 20% din totalul medicamentelor prescrise.

Dr. Thomas Frieden, Directorul de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) a declarat pentru postul de televiziune american Fox News ca medicii prescriu medicamente pacientilor ca si cand le-ar oferi bomboane.

Cum functioneaza:

Acesta este un compus psihoactiv care se administreaza pe cale orala si care are o actiune analgezica. Acesta este biotransformat de ficat in mai multi metaboliti. Este foarte dependent de metabolizarea citrocomului P450.

Consecinte:

Depresie respiratorie, bradicardie, coma, convulsii, stop cardiac, leziuni hepatice si moarte. Genele mostenite, cum ar fi citrocomul P450 afecteaza caile metabolice, in timp ce un mic procent poate dezvolta o mai mare putere decat de obicei.

Medicamente naturale:

Ghimbir, turmeric, fructe de padure, ardei iute, seminte de telina, cirese, legume cu frunze verzi, nuci.