Acasă Sanatate Exercitiul de PRESOPUNCTURA care va elimina stresul din viata ta si iti...

Exercitiul de PRESOPUNCTURA care va elimina stresul din viata ta si iti va reda stralucirea fetei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Stresul lasa urme pe fata ta cu fiecare ora care trece. Stresul este inamicul numarul unu al sanatatii tale si iti poate sterge zambetul in doar cateva clipe. Dar, cu ajutorul presopuncturii faciale, cu ajutorul unui masaj de intinerire de calitate, poti arata mai bine si iti poti ridica starea de spirit in doar cateva minute.

In acelasi mod in care putem sa ne dezvoltam muschii, cum ne putem creste circulatia si ne putem elibera de tensiunea din alte parti al corpului, in acelasi mod ne putem lumina pielea chipului, netezi sprancenele incruntate si consolida fiecare muschi facial potrivit site-ului e-dimineata.ro.

Presopunctura stimuleaza miscarea energiei vitale Qi si duce la minimizarea ridurilor si la restabilirea elasticitatii pielii. De asemenea, te poate ajuta sa te eliberrezi de orice tensiune pe care organismul tau o inmagazineaza dupa o zi stresanta. Presopunctura stimuleaza sistemul imunitar si creste energia fizica, ambele efecte facandu-se simtite pe chipul tau.

Iata un antrenament facial, rapid si usor, care iti va reda stralucirea pielii, relaxarea si fericirea.

Un facelift de presopunctra sau un masaj de reflexoterapie faciala este similar in tehnica si in beneficii cu tehinicile de EFT in aspectul ca ambele trezesc energia stagnanta a organismului.

Stimularea punctelor de presopunctura stimuleaza fluxul de energie prin meridiane si ne ajuta sa atingem echilibrul emotional.

Un tur rapid in jurul punctelor de presopunctura ale fetei va stimula circulatia sanguina si Qi-ul, limfa, va stimula eliminarea toxinelor si iti va reda tonusul muscular.

Exercitiul de presopunctura: