Acasă Life Monden Serban Huidu si-a inchis blogul in urma unor replici dure cu cititorii!

Serban Huidu si-a inchis blogul in urma unor replici dure cu cititorii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Serban Huidu a decis sa-si inchida blogul in urma unor replici dure cu cititorii care au comentat accidental pe care l-a provocat Huidu, potrivit wowbiz.ro.

Acuzat de unul dintre vizitatorii blogului ca avea destul de multe amenzi de circulatie inaintea accidentului din 16 octombrie 2011, Huidu i-a raspuns ironic:

„Amenzile mele au fost 11 in 17 ani de condus! Daca tot faci pe desteptul, puteai sa te interesezi”, a spus Huidu pe blog.

Unei cititoare ce i-a transmis ca nu-i poate gasi nicio scuza, oricat ar incerca, Serban Huidu i-a dat un raspuns cat se poate de dur:

„Nu dai doi bani pe drama, accident si persoane! Tie iti place si scandalul, iti place si bascalia! Sper din tot sufletul ca niste faruri aprinse sa fie ultimul lucru pe care il vezi…nu e greu!”, a mai spus acesta.

Fostul carcotas i-a raspuns sarcastic si altui cititor, care i-a spus ca va fi catalogat drept criminal toata viata, pentru ca nu a platit cu puscaria, cum a facut fostul premier Adrian Nastase.

„Te simti mai bine cu Nastase alaturi sau cu unul care a platit toate impozitele la zi, cumulate fiind multe milioane de euro? Asa e tara asta, fraternizeaza cu hotii”, a mai comentat el.

Dupa discutiile aprinse pe care le-a avut cu internautii, Serban Huidu a decis sa puna punct si sa-si inchida blogul.