Acasă Stirile zilei Inventia “Pintofeed”! Te anunta pe Facebook cand a mancat animalul tau! VIDEO

Inventia “Pintofeed”! Te anunta pe Facebook cand a mancat animalul tau! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Inventia “Pintofeed” le permite utilizatorilor de smartphone sa isi hraneasca animalele atunci cand sunt plecati de acasa, oferind informatii despre starea animalului prin Facebook sau Twitter.

Carlos Herrera, din Los Angeles, California, a inventat dispozitivul care hraneste animalele de companie pe care utilizatorii il pot controla cu smartphone-ul pentru a se asigura ca acestea nu pierd nicio masa, scrie Daily Mail.

Aparatul nu numai ca ofera mancare, fie dupa un program stabilit, fie prin comanda prin telefon, dar monitorizeaza, de asemenea, sanatatea animalului si trimite alerte prin intermediul Twitter sau Facebook.

Telefonul mobil va primi un mesaj text, un e-mail sau un mesaj pe una dintre cele doua retele de socializare care informeaza privind momentele in care animalul incepe si termina de mancat si chiar cantitatea pe care o consuma.

„Aplicatia va fi disponibila pentru iPhone, android si telefoane windows8, iar instalarea dureaza cateva minute. Odata ce e pornita, va folosi un set de senzori si calcule software pentru a cunoaste mai multe despre tine si animalul tau”, a mai explicat Carlos Herrera.

Dispozitivul Pintofeed este unic printre aparatele automate care hranesc animalele, spune americanul:

„Competitorii nu ofera conectivitate wi-fi, hranire inteligenta sau design bine gandit.”

Facut din plastic de mare impact, aparatul poate tine pana la 4,53 kilograme de mancare uscata. Acesta va fi lansat in iulie 2013 si va costa in jur de 149 de dolari.

Sursa: mediafax.ro