Acasă Stirile zilei Moment EMOTIONANT: O mama asculta inima baiatului ei batand in alt corp!...

Moment EMOTIONANT: O mama asculta inima baiatului ei batand in alt corp! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mama unui baiat in varsta de 16 ani care a murit in urma unui accident a trait un moment emotionant, aceasta putand asculta bataile inimii baiatului sau in corpul unei femei care a primit inima baietelului.

Heath Eiland era un tanar de 16 ani pasionat de skateboarding si caruia ii placea sa-i ajute pe ceilalti. Asa l-au descris parintii sai care au luat decizia de a-i dona organele dupa ce Heath si-a pierdut viata intr-un accident, in timp ce practica sportul pe care il iubea.

La un an de la moartea tanarului, parintii acestuia, Stephen si Becky, au avut posibilitatea de a se intalni cu doua dintre cele sase persoane care au beneficiat de organele donate, scrie Daily Mail.

Insa nimic nu parea sa ii pregateasca pe parinti pentru emotiile pe care le-au simtit atunci cand au putut asculta inima baiatului in corpul unei alte femei, Denise Miles.

Becky Eiland a folosit un stetoscop pentru a asculta bataile inimii, moment in care aceasta a inceput sa planga. Apoi, femeia a dorit sa asculte mai bine si si-a apropiat capul de pieptul lui Denise Miles.

„Este greu sa-ti imaginezi ca inima lui, care a crescut in pantecul meu, este acum in corpul altcuiva si ii da acestuia viata. Este greu sa-ti imaginezi asta”, a declarat mama tanarului, care a fost insotita de familie si prieteni la intalnirea ce a avut loc in biserica unde Heath fusese botezat.

La randul ei, Denise Miles a declarat: „El imi aminteste in fiecare zi ca s-a petrecut o minune. Sunt aici pentru fiul meu, pentru familia mea”.

La intalnire a fost prezent si Christopher Mendez, care a primit ficatul baiatului, dupa ce a stat un an si trei luni pe lista de asteptare. „Este un miracol, care nu numai ca a prelungit viata unui om, ci a imbunatatit-o”, a spus acesta.