Acasă Stirile zilei Social Cum vom calatori cu transportul in comun in Bucuresti! Ce se schimba...

Cum vom calatori cu transportul in comun in Bucuresti! Ce se schimba din 18 mai

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Noi reguli pentru calatoria cu mijloacele de transport in comun sunt anuntate in Bucuresti. Societatea de Transport Bucuresti va scoate pe traseu, din 18 mai, toate masinile din parcul propriu, potrivit Primariei Capitalei.

„Primaria Capitalei anunta ca din 18 mai Societatea de Transport Bucuresti va scoate in traseu toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima. Pentru siguranta calatorilor va asiguram ca toate vehiculele sunt dezinfectate cu substante care distrug virusurile. STB dezinfecteaza si statiile de asteptare, cu mobilierul aferent, aflate in administrarea sa”, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei, conform realitatea.net.

Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, Primaria recomanda tuturor bucurestenilor care folosesc mijloacele de transport in comun sa-si protejeze nasul si gura cu masti medicale sau confectionate din material de bumbac, dar si ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare).

In plus, calatorii sunt rugati sa respecte si noile reglementari privind distantarea sociala.

De asemenea, accesul in mijloacele STB va fi limitat, calatorii vor putea ocupa numarul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum si un rand in picioare, respectand distanta regulamentara de 1,5 m.