Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Oare noi, romanii, ne vom putea...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Oare noi, romanii, ne vom putea descurca singuri in fata acestei crize?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Oreste Teodorescu, moderatorul emisiunii Jocuri de Putere, pune intrebarea care sta pe buzele tuturor. Raspunsurile le vor da invitatii emisiunii: Ion Aurel Pop, Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Iulian Fota, Oana Stanciulescu, Stelian Negrea, Razvan Gheorghe.

„Ma framanta o intrebare la care nu am raspuns de ceva vreme…oare noi, romanii ne vom putea descurca singuri in fata acestei crize?

De treizeci de ani, practicam un fel de filosofie existentiala a asistatului, de parca am fi fost un elev indaratnic si cam prostut, care trage mult media clasei in jos, si are nevoie de ajutorul premiantilor, pentru a nu stirbi prestigiul scolii europene, in care ne-a inscris istoria dupa Decembrie 1989…

Pandemia de Coronavirus ne schimba brutal si rapid statutul de asistat! Vedem cum toate statele lumii se orienteaza rapid catre gestionarea situatiei in interiorul propriilor granite! Azi nimeni nu mai este dispus sa-si foloseasca resursele sanitare si fondurile pentru altii!

Cum ne gaseste aceasta situatie si cum putem iesi cat mai bine din ea, vom vorbi cu autoritatile din teritoriu si vom cauta cele mai argumentare raspunsuri la presedintele Academiei Romane, Ion Aurel Pop, Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Iulian Fota, Oana Stanciulescu, Stelian Negrea, Razvan Gheorghe!”