Acasă Stirile zilei Postarea care face inconjurul internetului a unui roman aflat la munca in...

Postarea care face inconjurul internetului a unui roman aflat la munca in Germania: „Acasa nu se intoarce Diaspora, se intorc doar cei iresponsabili”

Postarea unui roman care lucreaza in Germania a devenit virala in mediul online. Sergiu Moraru spune ca cei mai multi dintre romanii aflati in strainatate au simt civic si mult respect pentru cei care i-au primit cu bratele deschise.

„Dragi prieteni si dragi Panicati…fac un apel la voi.. Un apel sincer . Renuntati in a mai posta toate prostiile cu diaspora care se intoarce acasa…. Acasa NU SE iNTOARCE DIASPORA. Se intorc doar cei IRESPONSABILI…..(categorii bine stiute). Noi asTIA DIN DIASPORA avem contracte de munca de RESPECTAT….avem simt civic si mult RESPECT pentru cei ce ne-au primit cu bratele deschise cand guvernantii Romaniei ne-au dat cu flit. Noi asTIA DIN DIASPORA oricat de greu ne este…ne ridicam in fiecare dimineata mergem muncim si cate 12-14 ore pe zi. Noi AsTIA DIN DIASPORA strangem din dinti departe de cei dragi si incercam sa facem cinste patriei noastre ROMaNIA. Noi asTIA DIN DIASPORA nu prea ne permitem sa clacam pentru cā obiectivul nostru principal este sa facem CINSTE in tot ceea ce facem. Va salut pe toti.. Rog toti adevaratii mei prieteni sa posteze mai departe acest mesaj scris de unul din asTIA DIN DIASPORA poate vom reusi sa reducem acest fenomen care se cheama RaUTATE.. si nu sunt toti acasa sa stiti.. unii dintre astia din diaspora lucreaza chiar daca sunt riscuri… Asa ca va rog nu ne bagati pe toti in aceeasi oala!!”.

Postarea romanului din Germania are peste 28.000 de distribuiri in mediul online.

Articolul precedentMinisterul de Interne, mesaj viral pentru romani: „Trupul nostru e o arma incarcata. Puteti ucide si nu veti sti niciodata”
Articolul următorOreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Oare noi, romanii, ne vom putea descurca singuri in fata acestei crize?