Acasă Special Opinii Guten nacht si excuse-moi for disturbing you!

Guten nacht si excuse-moi for disturbing you!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Interesant cum se transforma valorile Europei in functie de interesele statelor Occidentale si ne sunt bagate pe gat cote, sanctiuni si aquisuri… doar suntem toti tigani… tiganii Europei nu-i asa? Ma refer la criza refugiatilor in care politicienii din Occident au uitat de la mana pana la gura cum ne trimiteau inapoi sute, chiar mii de romani (fie ei chiar si tigani sau rromi) desi trebuia sa fim solidari. Eram in Europa Unita!

De ce nu le arunca la fiecare dintre acesti refugiati cate 1.000-2.000 -10.000 de euro si sa-i puna la avion sa se intoarca in tarile lor, in zone sigure. De ce Germania cheltuieste 4 miliarde de euro pentru facilitati acordate refugiatilor? De ce a fost refuzata intrarea Romaniei in Spatiul Schengen? Cum intra zeci de mii de refugiati sau imigranti, ce or fi in Spatiul Schengen ca prin branza? Sunt intrebari la care e greu sa gasim un raspuns pertinent acum. Ceea ce este strigator la cer este cum se va tria populatia de refugiati si cum probabil tarile din elita vor distribui uscaturile dintre refugiati in tari de mana a treia din UE, cum este tratata si Romania. Desigur, ca astazi prea putin ar conta pentru ca in ochii romanilor toti sunt refugiati, dar peste 5-10-20 de ani s-ar putea sa auziti ca un cetatean de origine romana, a detonat spre exemplu un avion, un tren sau o centrala nucleara. Asa cum astazi se aude pe toate canalele cate lucruri necurate fac romanii din Franta, Italia sau Spania… Ce conteaza ca sunt rromi si cum au ajuns romani? Nu intereseaza pe nimeni acest detaliu.

 

Ce este cu adevarat cutremurator este ca sunt mii de copii romani care traiesc in conditii greu de imaginat in orfelinate, ca suntem pe primul loc la mortalitate infantila in Europa sau ca pensia si salariul minim pe economie nu ar permite vreunui politician din Occident sa traiasca macar o zi in Romania. Sa vorbim despre alocatia unui copil? Nu are sens astazi, poate altadata.

 

Dar ce facem cu milioanele de romani care si-au lasat copiii acasa ca sa-i ingrijeasca pe batranii nemti, italieni, spanioli sau mai stiu eu ce natii. De ei cine se ingrijeste? Nu sunt ei viitorul Europei Unite? Ah, acum m-am prins viitorul il reprezinta populatii de pe alte continente unde Occidentalii isi fac profituri din exporturi de hrana, tehnologie, armament. Deci este mai important razboiul lor cu un regim, decat ce se intampla in Europa.

 

Asadar, Occidentalii au nevoie de consum, de fapt asta-i intereseaza… Au trecut 25 de ani de cand ne-au bagat pe gat ideea libertatii, drepturilor omului si alte idealuri pe care le-am dobandit dar nu le-am folosit. In schimb au distrus orice ramasita din identitatea acestui popor. Ne-au ucis industria, economia, demnitatea de a fi roman si solidaritatea. Ne-au dat in schimb cote… cota la zahar, cota la ulei, la carne si ne-au mutilat economia ca sa ne bage pe gat hypermarketuri si mall-uri in care isi ruleaza cu precadere produsele importate din tarile lor. Acum, nu mai au de unde sa scoata consumul in UE. Dupa o criza in care destul de multi romani au invatat lectia… popoarele de pensionari din Occident, acesti diriguitori ai economiei mondiale, au nevoie de noi consumatori! Chiar de pe alte continente. Doar asa se pot sustine pensionarii, asistatii sociali si ce mai au ei pe acolo… care au nevoie ca salahorii, badantele sau asistentii medicali sa stie maxim un banal Guten nacht si excuse-moi for disturbing you! Si cum romanii au invatat mai mult de atat acum au nevoie rapid de sclavi si consumatori noi, needucati, supusi. Au nevoie sa stapaneasca noi tari in care sa-si impuna cotele, forta, produsele…