Acasă Multimedia Fotogalerie Zece EFECTE NOCIVE ale laptelui din zilele noastre!

Zece EFECTE NOCIVE ale laptelui din zilele noastre!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

The boiling over of milk from a new pot is traditionally believed to bring prosperity2. O stare generala de intoxicare de la produsele lactate se reflecta intr-un anumit grad in deficientele in comunicare si o incetinire a timpului de formulare a frazelor.

Cazeina reprezinta 80 % din proteinele laptelui de vaca. Este o substanta extrem de lipicioasa, ceea ce a determinat si folosirea ei ca adeziv pt. lipirea etichetelor pe sticlele de bere. Incercati sa dezlipiti o astfel de eticheta si veti vedea ca nu e deloc usor. Cazeina e folosita de asemenea pt. a lipi bucati de lemn ( la fabricarea mobilelor, sau la tocurile de la ferestre). Industria alimentara o foloseste in mancarea congelata, in produse pt. microunde si in toate produsele elaborate ( semipreparate) , deoarece a inteles de mult ca aceast adeziv tine laolata alimentele dandu-le o anumita consistenta mai stabila.