Zece EFECTE NOCIVE ale laptelui din zilele noastre!

Raw Life and Style

In zilele noastre, nu mai vorbim de laptele de altadata, ci de un produs industrial, care ni se ofera la consum la scara larga, dupa aparitia steroizilor, antibioticelor, pesticidelor si furajelor modificate genetic. Va prezentam mai jos zece efecte nocive ale laptelui modern din zilele noastre:

1no1010. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi

Click pe aceeasi tema:  RECORDUL detinut de Burj Khalifa este batut! Chinezii vor construi cel mai inalt turn din lume! VIDEO

Specialistul este de parere ca trebuie sa avem un consum moderat de lapte si nu recomanda mai mult de 3 pahare pe saptamana (un pahar trebuie sa aiba intre 100 si 200 mililitri). In ciuda beneficiilor aduse organismului, daca nu este consumat cu masura, laptele poate fi daunator.

„Nu este indicat consumul zilnic de lapte. O persoana adulta, sanatoasa, nu trebuie sa consume mai mult de 3 pahare de lapte pe saptamana. Daca se depaseste aceasta cantitate, exista riscul de a scoate calciul din oase”, avertizeaza specialistul. „De asemenea, s-a constatat ca mai mult de trei pahare de lapte pe saptamana creste prevalenta cancerului de san si de prostata”, mai spune nutritionistul.

Click pe aceeasi tema:  Un aliment consumat de milioane de romani provoaca mai mult rau decat bine! Vezi la ce te expui
spre