Vremea se raceste fata de ziua precedenta! Vezi prognoza meteo in toata tara! – Cap Limpede

Vremea se raceste fata de ziua precedenta! Vezi prognoza meteo in toata tara!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Vremea se va raci fata de ziua precedenta si va deveni rece pentru inceputul lunii aprilie mai ales in nordul si in centrul tarii.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade. Cerul va fi mai mult noros in regiunile vestice, nordice si centrale si va prezenta innorari temporare in restul teritoriului.

La munte vor predomina ninsorile si mai ales in Carpatii Orientali si in cei Occidentali izolat cantitatile de apa vor depasi 10…15 l/mp si se va depune strat nou de zapada. Trecator, mai ales in cursul noptii, in  Maramures, Transilvania, Crisana si local in Moldova  precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar in celelalte regiuni vor fi preponderent ploi si doar pe arii restranse. Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi local 55…60 km/h, iar pe crestele montane va depasi la rafala 90 km/h.

BUCURESTI

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare seara si noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi 55…60 km/h mai ales pe parcursul zilei. Temperatura maxima va fi in jur de 12 grade, iar cea minima de 2…4 grade.

Loading...

vremea2

Sursa: mediafax.ro

Vremea se raceste fata de ziua precedenta! Vezi prognoza meteo in toata tara! was last modified: aprilie 15th, 2015 by Cristian Milut

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close