Acasă Stirile zilei Stiinta Un ROMAN a descoperit SECRETUL AUTO-VINDECARII sau cum sa-ti ajuti corpul sa...

Un ROMAN a descoperit SECRETUL AUTO-VINDECARII sau cum sa-ti ajuti corpul sa se VINDECE singur!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pacientii reactioneaza de la prima sedinta

Saptamanal, terapeutul ajunge in mai multe localitati din judet, dar si din tara unde il asteapta pacienti care deja au inceput terapia. Deoarece niciodata doua persoane care au aceeasi boala nu se vor manifesta sau trata la fel, pentru fiecare pacient, se face o evaluare inainte de a incepe terapia de vindecare propriu zisa. De la fiecare pacient, Adrian Sava solicita un diagnostic de la medic, deoarece el nu face diagnoza. In functie de acesta si de evaluarea specialistului se incepe initierea procesului de vindecare. Indiferent de gravitatea diagnosticul pus de medic, toate persoanele cu probleme medicale intalnite de terapeutul hunedorean, au reactionat de la prima sedinta. Indiferent ca pacientii sunt copii, femei sau barbati toti au raspuns in mod pozitiv, reactivandu-si mecanismele de vindecare. Dupa fiecare sedinta, corpul se relaxeaza complet, tocmai aceasta relaxare a corpului antrenand dupa sine si o relaxare a structurilor psihice. Ciclu de vindecare dureaza sapte zile, in primele cinci zile corpul incepe sa lucreze, iar urmatoarele doua urmeaza stabilizarea. Astfel sedintele se desfasoara saptamanal, de preferat in aceeasi zi, iar o sedinta costa 50 de lei.

Rezultate foarte bune, cu rabdare si consecventa

„Bowen dinamizeaza intrega structura fizica si lucreaza spre vindecare” spune terapeutul.

Fiecare afectiune necesita un anumit numar de sedinte pentru ca pacientul respectiv sa se vindece, desi nimeni nu ii poate garanta ca prin aceast tip de terapie se va face bine. Dar Bowen poate ameliora diverse simptome, iar in multe cazuri corpul se vindeca suta la suta. Terapeutul enumara cateva afectiuni unde rezultatele au fost dintre cele mai bune: epilepsie si alte afectiuni neurologice, tetrapareze spastice, paralizii in urma accidentelor, probleme scheleto-musculare si deformari ale coloanei, afectiuni ale organelor interne, echilibrare hormonala, oboseala cronica si stres, imunitate, infertilitate, chisturi ovariene, fibroame uterine.

„Am fost intrebat ades de catre unii dintre pacientii mei daca garantez ca se vor face bine. Din nefericire niciodata nu am putut garanta asta. Stiu din experienta ca rabdarea si consecventa de a urma aceasta terapie poate aduce rezultate notabile”, mai povesteste Adrian Sava.

Citeste ce este TERAPIA BOWEN pe PAGINA 4 —->>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
Articolul precedentNici nu ne dam seama pe ce COMOARA este asezata Romania: „Este foarte ATRACTIVA dar nu stim s-o exploatam la POTENTIALUL pe care il are”!
Articolul următorTestul Leopold Szondi! Parcurge pasii pentru a incerca sa-ti descoperi latura intunecata a sufletului!