Acasă Stirile zilei Stiinta Un ROMAN a descoperit SECRETUL AUTO-VINDECARII sau cum sa-ti ajuti corpul sa...

Un ROMAN a descoperit SECRETUL AUTO-VINDECARII sau cum sa-ti ajuti corpul sa se VINDECE singur!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Faciliteaza procesul de vindecare, nu vindeca

„Nicio terapie nu vindeca. Este timpul ca lumea sa stie asta. Terapia faciliteaza procesul de vindecare. Procesul de vindecare este mult mai mult decat o atingere a unui terapeut pe corpul unui pacient. Suntem atat de bine facuti, incat corpul nostru se vindeca singur. Nu trebuie decat sa activezi acest mecanism de vindecare”, povesteste terapeutul prin mainile caruia au trecut zeci de pacienti cu diverse probleme de sanatate.

A adus mai aproape de normalitate pacienti cu diverse afectiuni cum ar fi epilepsia sau tetrapareza, ba chiar a reusit sa ofere copii mai multor femei care au fost diagnosticate cu infertilitate. Ca sa vindeci o boala, trebuie sa descoperi cauza, substratul care odata depasit, lasa afectiunea sa se manifeste in corp.

„Ca o boala sa se manifeste intr-un corp, ai nevoie de o cauza si de un substrat. Substratul nu este corpul fizic, substratul este un conglomerat de tensiuni, pe toate nivelurile firii, pornind de la minte, pornind de la legatura noastra profunda cu ceea ce suntem noi in esenta si abia in ultimul stadiu cu corpul fizic”, mai puncteaza Adrian Sava.

De exemplu, persoanele care sufera de puternice afectiuni lombare, manifesta in general o grija excesiva pentru ziua de maine. Acest stress permanent tine corpul in tensiune, in ultima instanta aparand durerile de spate.

Citeste despre reactia pacientilor la prima sedinta pe PAGINA 3 —->>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
Articolul precedentNici nu ne dam seama pe ce COMOARA este asezata Romania: „Este foarte ATRACTIVA dar nu stim s-o exploatam la POTENTIALUL pe care il are”!
Articolul următorTestul Leopold Szondi! Parcurge pasii pentru a incerca sa-ti descoperi latura intunecata a sufletului!