Acasă Stirile zilei Stiinta Un ROMAN a descoperit SECRETUL AUTO-VINDECARII sau cum sa-ti ajuti corpul sa...

Un ROMAN a descoperit SECRETUL AUTO-VINDECARII sau cum sa-ti ajuti corpul sa se VINDECE singur!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cea mai veche terapie din lume de auto-vindecare descoperita si dezvoltata de Tom Bowen a fost redescoperita de hunedoreanul Adrian Sava care practica aceasta terapie din 2006.

Cu ajutorul unei terapii manuale, un hunedorean ajuta corpul sa isi reia procesul de vindecare, care de multe ori se afla intr-o stare latenta. Corpul este ajutat sa se regenereze prin presarea anumitelor puncte cheie, actionate specific prin Terapia Bowen, iar tipul respectiv de miscare declanseaza anumite efecte in corp.

„Modul in care se executa respectivele miscari este unic. Nu seamana nici cu presopunctura, nici cu reflexoterapia, nici cu nimic altceva. Este o miscare de tip Bowen prin care sa zicem ca un muschi este presat, dupa care acesta se elibereaza, iar eliberarea produce o vibratie fizica, care apoi se manifesta pe efect energetic, inclusiv electric, in corp”, povesteste hunedoreanul Adrian Sava.

Creata de un australian in anii ’50

Este vorba despre o metoda de tratament care ajuta corpul sa isi activeze procesul de vindecare. Aceasta terapie fost conceputa de australianul Tom Bowen in urma cu peste 60 de ani. Desi nu avea pregatire de specialitate in domeniul medicinii, odata cu deschiderea cabinetului privat, la sfarsitul anilor ’50, peste 13.000 de pacienti au ajuns sa ii treaca pragul, anual.

S-a estimat ca Tom trata circa 14 pacienti pe ora, iar in medie aplica fiecaruia doar doua sau trei sedinte, dupa care erau insanatositi. Din 1992 aceasta metoda de tratament a fost predata unui numar de 29.000 persoane din intreaga lume, cu ajutorul a 98 de instructori. Au fost organizate seminarii in peste 30 de tari si s-au infiintat 18 Asociatii Bowen afiliate Academiei de Terapie Bowen din Australia. Din anul 2005 metoda de tratament Bowen a ajuns si in Romania, fiind predata mai multor persoane, care au devenit terapeuti. Unul dintre acestia este Adrian Sava.

Citeste despre procesul de vindecare pe PAGINA 2 —->>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos