Locuitorii unui oras din Rusia vor neaparat sa schimbe numele localitatii in Putin, acestia avand motive bine intemeiate.

Patriotii rusi, care locuiesc intr-un oras din Muntii Ural aflati vestul tarii, sustin ca este suficient ca localitatea sa se numeasca “Putin” pentru ca autoritatile locale sa inceapa sa rezolve problemele minicipiului, potrivit Moscow Times.

In plus, redenumirea localitatii Krasnokamsk din regiunea Perm ar aduce un omagiu presedintelui rus Vladimir Putin, “care a facut multe pentru tara si pentru acest oras in special”, se mentioneaza in petitia postata pe site-ul oficial rusesc pentru initiative publice.

In continuare, initiatorii prezinta care sunt avantajele schimbarii numelui municipiului in “Putin”.

“Cu asa un nume grozav, orasul ar fi mult mai prosper. Autoritatile vor fi obligate sa rezolve problemele cu apa potabila, drumurile, parcurile, gradinitele, infrastructura si alte probleme cu care ne confruntam”, arata activistii.

Problemele cu apa potabila din Krasnokamsk sunt cunoscute de multa vreme, sistemul de alimentare avand numeroase defectiuni. Schimbarea numelui orasului ar atrage atentia asupra acestei situatii, sustin localnicii, care au si un slogan pentru campania lor: “Apa potabila pentru Putin”.

Sursa: ziare.com

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.