Acasă Stirile zilei Stiinta Alerta din partea Rusiei: Pregatiti-va sa aparati Pamantul!

Alerta din partea Rusiei: Pregatiti-va sa aparati Pamantul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Comitetul Stiintific Militar din Rusia a publicat un raport in care se spune ca trebuie sa ne pregatim sa aparam Pamantul pentru ca exista posibilitatea unei invazii extraterestre.

Marti, 24 iunie 1947, Kenneth Arnold si-a terminat treaba la Serviciul Central Aerian si decoleaza intr-un avion nou, in directia Yakima, Washington, in speranta ca va gasi epava unui avion, pentru care se acorda un premiu de 5000$, celui care descoperea epava.

Cand survola Muntele Cascada, atentia i-a fost atrasa de mai multe lumini. Era ora 15.00. El se afla deasupra platoului de pe Muntele Rainier. Luminile aveau forma unei farfurii si erau in numar de noua. Dupa calculele sale, aceste obiecte zburatoare aveau o viteza 1700 de mile/ora. Luminile zburau in formatie, sub forma unui evantai si ocupau o suprafata de opt kilometri.

Colegul sau, pilot de meserie a avansat ideea ca este vorba despre avioane militare secrete. Arnold povesteste intamplarea unor ziaristi, care a doua zi o comenteaza la un post de radio. In 25 iunie 1947, omenirea a cunoscut sintagma de farfurii zburatoare. Acei ziaristi au fost primii care au folosit-o. Arnold a facut o scrisoare catre autoritati, prezentand toata intamplarea. Atat autoritatile cat si o parte din presa au considerat ca intamplarea este una fantezista si ca nu este cazul sa-i acorde atentie.

Explicatiile autoritatilor au fost acelea ca pilotii au vazut un stol de pasari, meteorit sau iluzie optica.

Incepand cu iunie 1947, omenirea a inceput sa-si puna intrebari referitor la ceea ce au numit farfurii zburatoare. Dupa aceasta intamplare, multe persoane au depus marturie ca au vazut astfel de obiecte zburatoare, dar autoritatile pastrau tacere la cele povestite si clasificau toate rapoartele intocmite in acest sens.

Deasupra Muntelui Rainier s-au vazut foarte multe astfel de lumini si oamenii au inceput sa se intrebe ce se intampla in acea zona. Exista sute de filme si poze care atesta acest lucru. Muntele Rainier atrage OZN-urile ca un magnet. Este una din zonele cele mai frecventate de OZN-uri din SUA. Unii specialisti sustin ca ar fi o poarta spre un alt univers paralel.

Vezi pe pagina urmatoare ce spune fondatorul teoriei universurilor paralele >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentFamilia Cocos si-a recunoscut faptele in dosarul retrocedarilor ilegale
Articolul următorUn oras din Rusia vrea sa se numeasca Putin! Motivele sunt bine intemeiate!