Acasă Stirile zilei Stiinta Alerta din partea Rusiei: Pregatiti-va sa aparati Pamantul!

Alerta din partea Rusiei: Pregatiti-va sa aparati Pamantul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ingerii decazuti se intorc! Raportul a fost trimis aliatilor lor militari, respectiv India, Brazilia, China. In raport se face referire la entitati inter-dimensionale care vor ataca Terra pentru a o cuceri. Ingerii cazuti sunt pentru specialistii in ufologie, entitati care au ca tati extraterestrii, iar mamele sunt pamantene. Sunt recunoscuti ca fiind entitati violente, chiar criminale.

Specialistii sustin ca ei au pierit odata cu potopul, acum 6000 de ani, dar multi dintre ei s-au putut salva, traind in India, Himalaia sau Ucraina. Simbolul ingerilor cazuti este svastica. Facem precizarea ca nu au luat acest simbol de la nazisti. Acest simbol a fost utilizat pentru prima data de popoarele care acum 10000 de ani populau teritoriul actual al Ucrainei. Acelasi simbol a fost identificate pe artefacte, descoperite in Ohio, SUA, a caror vechime este de cateva mii de ani. Mai tarziu, simbolul a fost preluat de celti si germanici.

Raportul face referire si la spirala norvegiana. In 9 decembrie 2009, deasupra Norvegiei si Suediei, au aparut in cursul noptii niste lumini care desenau pe cer o spirala, venita parca dintr-o alta dimensiune. Spectacolul a durat minute bune, iar specialistii au incercat sa bagatelizeze fenomenul, pentru ca nu l-au putut explica. Este cel mai usor sa negi, atunci cand nu poti explica. Specialistii sustin ca s-a produs o bresa in zona extrema a universului nostru, intrare care lasa posibilitatea unor entitati inter-dimensionale, sa vina pe Pamant.

Jacques Vallee, unul din fondatorii teoriei universurilor paralele si a faptului ca extraterestrii vin dintr-un alt univers, a fost zeci de ani considerat un excentric care emite teorii nefondate. Rusii mai vorbesc in raport despre necesitatea explicarii cetatenilor despre existenta universurilor paralele si posibilitatea unei invazii extraterestre.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos