Acasă Stirile zilei ATENTATELE din 11 septembrie 2001, o FACATURA AMERICANA! Liderul rus, VLADIMIR PUTIN...

ATENTATELE din 11 septembrie 2001, o FACATURA AMERICANA! Liderul rus, VLADIMIR PUTIN ameninta ca DEMASCA totul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Atentatele din 11 septembrie 2001 pot fi o facatura americana, cel putin asa reiese din amenintarea liderului rus Vladimir Putin care sustine ca va demasca totul daca America isi mai baga nasul privind situatia din Ucraina.

Christian Rosenkreutz s-a nascut in 1938, in Austria. La varsta de cinci ani, parintii l-au plasat intr-o manastire germana. Inainte sa implineasca varsta de 16 ani, cunostea limba latina si greaca. A fost ales sa mearga la Mormantul Sfant, Ierusalim, cu unul dintre fratii sai de la manastire. Pe drum, fratele sau spiritual s-a imbolnavit si a murit in Cipru. Si-a continuat singur drumul si a studiat in Egipt araba. A inceput sa faca traduceri din araba in latina si faima sa a inceput sa creasca.

Dupa mai multi ani, s-a intors in Germania si a inceput sa puna pe hartie tot ce invatase in acesti ani. El fondeaza o fratie care se va numi Fratia de Cruce Rose. Moare in 1484 si odata cu moartea sa au disparut toate documentele scrise de el. La putin timp dupa moartea sa, a disparut si cadavrul sau, acesta fiind mutat si ingropat intr-un loc necunoscut. In 1614, este descoperit mormantul sau. In interiorul mormantului s-au descoperit, ascunse in nise, sapate in piatra, celebrele documente.

Asa au inceput sa apara primele fratii. In 1886, doctorul Westcott devine interesat de aceste documente si incepe sa le studieze. Auzise despre existenta unui cod Cypher, cu ajutorul caruia putea sa descifreze secretele unor documente rozicruciene. Vorbim despre ordine secrete si conspiratii, despre ritualuri secrete, despre misterul acestora si scopul in care au fost constituite. Ce rol au aceste fratii si de ce atata mister in jurul lor, daca scopul lor este unul corect si loial omenirii?

Revenind in zilele noastre, o agentie de presa ruseasca a facut dezvaluirea, de curand, ca Putin, intr-o criza de nervi, a afirmat ca va da in vileag toata facatura americana, cu privire la atentatele din 11 septembrie 2001, daca americanii se mai implica in situatia din Ukraina. Putin sustine ca Rusia are imagini preluate de un satelit, care dovedesc ca atentatele sunt o inscenare a americanilor. Motivul? Puteau sa invadeze tarile cu petrol, fara sa dea socoteala celorlalte puteri.

CONTINUARE

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos