Acasă World Transformarea lui Bruce Jenner, un plan de manipulare al Illuminati! Conchita Wurst,...

Transformarea lui Bruce Jenner, un plan de manipulare al Illuminati! Conchita Wurst, nelipsita din acest plan!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

PLANUL ASCUNS

Dupa cele relatate pana acum, transformarea lui Jenner nu a fost nici intima si nici personala. A fost un eveniment grandiose, un ritual care simbolizeaza o schimbare in ansamblu in societate. O parte importanta a planului elitei este sa injoseasca, sa creeze confuzie sis a amestece pana si ordinea naturala si armonioasa a lucrurilor. Este vorba despre indepartarea realitatii pure si autentice pentru a scoate in fata un fals construit. Din acest motiv exista un punct al planului care devine din ce in ce mai evident: feminizarea masculului si masculinizarea femeii. Sub masca “responsabilitatii” barbatii care actioneaza ca femeile si femeile care actioneaza ca barbatii nu sunt doar acceptate ci si sarbatorite. Barbatii care actioneaza ca niste femei traditionale sunt acum portretizare ca rau si gresit. Si uite cum dintr-o data portretizarea unei mame casnice care se mandreste cu ce a gatit pentru familie este considerata “sexista”.

Cu alte cuvinte, este vorba de o inversare completa a rolurilor de gen. Pur si simplu uitandu-ne la genele lor si la comportament se poate observa ca barbatii sunt proiectati pentru a vana si pentru a asigura protectie, iar femeile sunt facute pentru “cuib”, pentru a ingriji si a hrani. Desi viata moderna a facut aceste trasaturi mai putin dominante, ele fac parte, totusi, din miezul finite noastre. Iar mass-media pune puternic accentual pe opusul acestui lucru. Este vorba despre atacarea mintii cu mesaje care intra in conflict cu inclinatiile noastre natural.

In timp ce Jenner este un produs American, Europa a facut si ea ceva asemanator.

Conchita Wurst

Conchita Wurst a castigat Eurovision 2014. Pentru a face lumea si mai confuza Conchita poarta barba.

Imaginea de mai sus a Conchitei cu coarne plasate strategic face aluzie la mai putin cunoscuta parte a Marelui Plan. In societatile oculte secrete, cel mai inalt stadiu de iluminare se realizeaza prin internationalizarea dualitatii si echilibrului intre forte opuse – bine si rau, activ si pasiv, masculin si feminine. Acest concept este simbolic reprezentat cu coarne, zeul hermafrodit Baphomet.

In concluzie, povestea lui Caitlyn Jenner a fost aranjata pentru a aduce concepte specifice in prim plan, in special inversarea completa a rolurilor de gen.

Sursa: Vigilantcitizen