Bruce Jenner este cunoscut ca si Caitlyn Jenner iar, din anumite motive, toata mass-media s-a aliat pentru a face din aceasta transformare personala un eveniment masiv. De ce? Pentru ca transformarea lui Jenner se pare ca a fost planificata.

Dupa Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, Jenner devenise un erou American supranumit “cel mai mare atlet din lume”.  Apoi si-a inceput cariera in domeniul filmului si a televiziunii, fapt care ii solidifica titlul de super erou.

Dupa casatoria cu Kris Houghton si implicarea lui in “Keeping Up with the Kardashians”, mare parte a misterului nu mai exista. El a fost parte a experimentului Kardashian, familia construita de mass-media si pentru mass-media din nimic pentru a monopoliza atentia majoritatii oamenilor. De la partide de sex inregistrate la zvonuri ale relatiei ilustrate prin poze care ar fi trebuit sa rupa internetul, casatorii celebre si fete tinere care au devenit tinta scandalurilor sexuale de la varste fragede, Kardashianii cauta in mod constant atentia presei in toate domeniile. Povestea lui Bruce Jenner este un alt capitol din intreaga poveste. Si ca in orice alt eveniment in care sunt implicate Kardashianii, transformarea lui Jenner a fost meticulous planificata, cu acoperirea perfecta a mass-mediei pentru a obtine atentia la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.