Acasă Timp liber Spiritualitate Te gandesti mereu la intrebarea asta: Ne vom recunoaste unul pe altul...

Te gandesti mereu la intrebarea asta: Ne vom recunoaste unul pe altul pe cealalta lume? Raspunsul te va soca

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Una dintre intrebarile esentiale pe care toti oamenii si-o pun in nenumarate randuri si de la care asteapta un raspuns cert, este daca “ne vom recunoaste unul pe altul pe cealalta lume?”

Lehman Strauss, profesor expert in studiul Vechiului Testament de la Institutul Biblic Philadelphia, a ajuns la o concluzie decisiva bazandu-se pe studiile sale asupra Bibliei.

Lehman a indicat un pasaj din cartea Luca a Noului Testament, ca dovada incontestabila ca oamenii se vor recunoaste unul pe altul in Rai. El a spus ca scena descrisa pe Muntele Schimbarii este o dovada clara a recunoasterii ceresti. “Dupa moarte si apoi inviere, vom avea un trup spiritual specific, usor de recunoscut”, a mentionat profesorul teolog.

Strauss a spus: “nu numai ca Moise si Ilie au fost recunoscuti de catre Domnul nostru, dar acestia au fost recunoscuti si de catre ucenici cu usurinta”.

Din perspectiva acestei situatii, Strauss formuleaza urmatoarea concluzie: “Daca vedem cum ucenicii cu o viziune limitata, pamanteasca pot recunoaste doi sfinti din cer, cu siguranta cand vom ajunge acolo in trupurile noastre glorificate si cu viziune cereasca, vom fi capabili sa recunoastem pe toti cei cu care ne-am asociat pe pamant si chiar mai mult decat atat…”

Lehman a predat istoria Vechiului Testament timp de opt ani la Institutului Biblic Philadelphia, apoi a servit ca pastor la Calvary Baptist Church din Bristol, Pennsylvania din 1939 pana in 1957. A urmat pastoratia de la Highland Park Baptist Church, Michigan pana in 1963, dupa care a lansat o misiune de evanghelizare in Statele Unite si in strainatate. A scris ultima sa carte (a 19-a) la varsta de 86 de ani si a murit in iunie 1997.

Sursa: Obiectiv.info