Acasă World Transformarea lui Bruce Jenner, un plan de manipulare al Illuminati! Conchita Wurst,...

Transformarea lui Bruce Jenner, un plan de manipulare al Illuminati! Conchita Wurst, nelipsita din acest plan!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

S-A URMARIT SCENARIUL

Ca si restul Kardashianilor, faima lui Bruce Jenner in 2015 (la aproape 40 de ani de cand a castigat medalia de aur) este datorita exclusive mass-mediei pentru ca l-a mentinut in centrul atentiei. Cu alte cuvinte, el este celebru pentru ca e celebru. Si va ramane celebru pentru ca elita ii foloseste familia pentru a alcatui o agenda.

In 2013, a fost publicat un articol numit “Felicitarea Kardashian de Craciun 2013: Un tribut adus industriei Illuminati Entertainment” unde s-a analizat posterul creat de David Lachapelle, un fotograf de moda care nu este strain industriei de divertisment MK-Ultra. Acea felicitare de Craciun a fost ceva oarecum profetic.

felicitare de Craciun

Felicitarea de Craciun prezinta familia Kardashian intr-un cinema parasit plin cu imagini ce reprezinta adevaratul rol si adevarata soarta a acestei familii creata de showbiz.

Bruce Jenner, singurul barbat din fotografie, este singurul care nu este la moda. Ba dimpotriva, el este inschis in cabina casierului care arata ca o eprubeta gigant.

Jenner tubBruce Jenner este prin in industria de divertisment.

Blocat intr-un tub urias, Bruce Jenner se holbeaza la statuia din fata sa care poarta o medalie de aur, statuie care este dezmembrata partial. Aceasta reprezinta imaginea lui Bruce rupta si demembrata symbolic. Jenner este acum prins in acel tub, care semnifica show-business-ul, asemeni unui sobolan de laborator.

Fiicele sale, care aveau la acea vreme 15 ani, au fost, se asemenea, descrise profetic.

surori

Kylie si Kendall Jenner prezinta in fata unei poramite Illuminati care sugereaza puternic faptul ca acestea sunt detinute de sistemul ocult de elita.

Incepand cu anul 2013, surorile Jenner au fost integrate pe deplin in sistemul Illuminati, urmand planul de sexualizare a minorilor.

ascunderea ochiuluiSurorile in timp de isi ascund un ochi facand astfel semnul One-Eye, confirmand astfel ca sunt detinute de sistem.

umbre

In aceasta imagine surorile tin de mana doi oameni invizibili reprezentand manipulatorii nevazuti care le controleaza viata.

Deci, nu departe de Keeping Up With the Kardashians,  vietile actuale ale surorilor Jenner sunt in mare parte scriptate. Caitlyn Jenner este, totodata, parte din script.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos