Acasă Life Dezvoltare Personala Testul Leopold Szondi! Parcurge pasii pentru a incerca sa-ti descoperi latura intunecata...

Testul Leopold Szondi! Parcurge pasii pentru a incerca sa-ti descoperi latura intunecata a sufletului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

6. Depresivul

Lipsa respectului de sine, sentimentele de inferioritate si vinovatia sunt principalele cauze ale aparitiei depresiei. Facptul ca aceasta imagine iti provoaca sentimente de aversiune inseamna ca esti o persoana deprimata, dar care reuseste cu succes sa-si tina aceste simptome sub control.

Refuzul

Poate ca esti o persoana cu o atitudine lipsita de griji. Iti arati intotdeauna aspectele pline de dinamism, de incredere si optimism ale personalitatii tale. Uneori, daca te superi poti manifesta distimie si melancolie. De asemenea, poti avea momente in care esti ursuz.

Sublimarea

Foarte probabil iti asumi rolul de psiholog pentru prietenii tai si-ti face placere sa gasesti o rezolvare a problemelor celorlalte persoane.

 

7. Maniacul
Reprimarea

Unele dintre caracteristicile de diagnostic ale maniei sunt extroversiunea, suprastimularea, supraestimarea de sine si nu in ultimul rand risipa banilor si a emotiilor. Probabil exista in interiorul tau un fel de emotie care, in cazul in care nu a fost controlata, te-a trasformat intr-un mistic fanatic.

Refuzul

Foarte probabil esti o persoana care evita sa provoace cu propriul comportament, care detesta zgomotul, extremele si excesele. Esti un exemplu de discretie, retinere si masura. Fiind o persoana logica si calculata, vei avea intotdeauna un comportament retinut.

 

8. Tulburarea disociativa de identitate
Reprimarea

Acest tip de personalitate se exprima prin dorinta unei persoane de a trai si de a fi acceptat ca un membru de sex opus. In cazul in care acest tanar ti se pare periculos, in copilaria ta ai reprimat o problema de identitate, mai precis o problema cu privire la identitatea genului.

Refuzul

In cazul in care mecanismul de aparare a functionat, este posibil sa ai o tendinta de a confirma prin comportament, obiceiuri si aspect faptul ca esti un barbat adevarat sau o femeie adevarata. Daca esti un barbat, vrei sa demonstrezi ca esti foarte “macho”, iar daca esti femeie, ai incercat intotdeauna sa arati cat mai sexy si sa flirtrezi si sa-i atragi pe ceilalti barbati prin felul tau feminin de a fi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos