Acasă Life Dezvoltare Personala Testul Leopold Szondi! Parcurge pasii pentru a incerca sa-ti descoperi latura intunecata...

Testul Leopold Szondi! Parcurge pasii pentru a incerca sa-ti descoperi latura intunecata a sufletului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

3. Katatonic
Reprimarea

Unele caracteristici ale acestei tulburari mintale este stimularea excesiva a imaginatiei, a cunoasterii si in general, a negativismului. In cazul in care acest domn zambitor a provocat sentimente negative in interiorul tau, este posibil sa fi reprimat o mare parte din hiperactivitatea mintii tale, care te-ar fi putut face sa pierzi contactul cu realitatea, asta in cazul in care nu ar fi fost transferata subconstientului tau.

Refuzul

Ai tendinta de a adopta cu usurinta comportamente stereotipe si nu-ti plac inovatiile si schimbarile. Probabil esti genul de persoana timida, rusinoasa, care considera ca este destul de dificil sa se adapteze noilor situatii. Cea mai mare frica a ta este aceea de a pierde stapanirea de sine. Esti un pic rigid si de multe ori in defensiva si probabil genul de persoana care nu deviaza niciodata de la principiile sale de conduita comportamentala.

4. Schizofrenicul
Reprimarea

Personalitatea schizofrenica este caracterizata de o intensa apatie, distorsiuni ale gandirii si emotii incompatibile. In cazul in care aceasta persoana ti-a facut pielea de gaina, probabil ai reprimat un sentiment de indiferenta fata de ceilalti si te-ai indepartat de lucruri, oameni sau evenimente intr-un stadiu timpuriu al copilariei tale.

Refuzul

Probabil esti o persoana destul de sociabila. Crezi in puterea comunicarii si a socializarii cu ceilalti, te bucuri de compania acestora si de iesirile in oras. Cu toate acestea, aceasta sociabilitatea este destul de inselatoare si poate ascunde o persoana destul de izolata, care locuieste in interiorul ei cu sentimentul de singuratate. Relatiile cu cei din jurul tau pot avea un substrat de superficialitate, ca si cand lipsesc sentimentele adevarate cu desavarsire. In profunzimea fiintei tale ai sentimentul ca nu ai nevoie de cei din jurul tau cu adevarat.

 

5. Istericul

Reprimarea

Unele dintre caracteristicile persoanei insterice sunt emotiile superficiale, instabile, narcisismul si exhibitionismul. In cazul in care ai facut aceasta alegere, probabil ai reprimat o dorita de atentie si o sete pentru aprobarea celor din jurul tau.

Refuzul

Creezi impresia unei persoane modeste, cu o intensa interiorizare. Cu toate acestea, in realitate, s-ar putea sa fii posedat de o dorinta coplesitoare de a-i fermeca pe ceilalti. Ai grija foarte meticulos de aspectul si de comportamentul tau. Incerci mereu sa te imbraci elegant si sa le atragi atentia celor din jurul tau prin modul in care te imbraci.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos