Acasă Life Dezvoltare Personala Testul Leopold Szondi! Parcurge pasii pentru a incerca sa-ti descoperi latura intunecata...

Testul Leopold Szondi! Parcurge pasii pentru a incerca sa-ti descoperi latura intunecata a sufletului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Interpretari:

1. Sadicul
Reprimarea

Esti susceptibil de a-ti fi reprimat unele amintiri din primii ani din viata asociate cu autoritarismul din comportamentul tau, cu nevoia de a domina si cu o inclinatie catre intentii rele. In cazul in care ai ales portretul acestui profesor probabil ai reprimat unele comportamente umilitoare sau ofensatoare ale celorlalti fata de tine in inconstientul tau.

Refuzul

Esti o persoana complet infofensiva si pasnica. Esti mereu dispus sa-i ajuti pe ceilalti. In cazul in care lucrezi la birou, superiorilor tai le este destul de dificil sa se inteleaga cu tine. Atunci cand nu vrei sa faci ceva, creezi bariere – ajungi tarziu la locul de munca sau afisezi o stare de dispozitie foarte proasta.  De multe ori, atunci cand trebuie sa te aperi, alegi calea rezistentei pasive si a sfidarii, tactici ce-i obosesc pe cei care incearca sa-ti creeze probleme.

2. Epilepticul
Reprimarea

Atunci cand discutam despre tulburari de personalitate asociate cu afectiuni cerebrale, leziuni si disfunctii – asa cum se intampla in unele cazuri de epilepsie – unele dintre caracteristicile diagnosticului pot fi impulsivitatea, iritabilitatea, episoadele de furie si agresiunea. In cazul in care acest domn robust cu cu un cap rotund a provocat teama si repulsie in interiorul tau, probabil, in copilaria ta, ai reprimat astfel de sentimente si comportamente in subconstientul tau.

Refuzul

Cu siguranta esti o persoana pasnica. Fiind bland si prietenos, vrei sa creezi impresia unei persoane responsabile si plina de auto-control. Esti echilibrat din punct de vedere emotional si te imprietenesti destul de repede cu cei din jurul tau si cu ideile lor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos