Acasă Stirile zilei Bani Telekom face angajari din nou! Ce facultate ai absolvit?

Telekom face angajari din nou! Ce facultate ai absolvit?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

9. Stagiu de practica in Audit

Angajator: Telekom Romania
Domeniu: Contabilitate Finante
Internship
Tip job: practica
Nivel job: Student/Absolvent
Orase: BUCURESTI ;
Actualizat la: 05.01.2015
Telekom Romania

Scurta descriere a companiei

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications si Telekom Romania Communications, Telekom Romania ofera servicii integrate de telecomunicatii, astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta completa si plina de satisfactii: servicii de voce si date mobile 3G si 4G mobile, telefonie fixa traditionala, internet de mare viteza si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum si continut de inalta calitate si exclusivitati. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT & C la cheie, care sa sprijine companiile sa devina mai competitive si mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent in 51 de tari de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienti de telefonie mobila, 31 de milioane de clienti de servicii fixe si peste 17 milioane de linii de broadband din intreaga lume. Brandul este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al COSMOTE Romania si Romtelecom.

Cerinte

– Student sau masterand la o facultate de profil care sa aiba stagiul de practica obligatoriu prevazut in curricula scolara a anului universitar in curs;
– Cunostinte de baza in domeniul financiar – contabil;
– Cunoasterea la nivel avansat a pachetului MS Office;
– Limba Engleza la nivel avansat;
– Dornic sa invete.

 

Alte informatii

Departamentul de Audit coordoneaza activitatea de control a situatiilor financiare ale Telekom, asigurand o activitate independenta si de consultanta menita sa imbunatateasca operatiunile companiei. Daca esti atent la detalii si pasionat de politicile de lucru, aplica la un job in acest departament!

CLICK AICI PENTRU A APLICA LA ACEASTA ANGAJARE TELEKOM!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos