Acasă Stirile zilei Bani Telekom face angajari din nou! Ce facultate ai absolvit?

Telekom face angajari din nou! Ce facultate ai absolvit?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

2. Stagiu de practica in Comercial

Angajator: Telekom Romania
Domeniu: Customer support – Client service
Marketing
Vanzari
Tip job: practica
Nivel job: Student/Absolvent
Orase: BUCURESTI ;
Actualizat la: 05.01.2015
Telekom Romania

Scurta descriere a companiei

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications si Telekom Romania Communications, Telekom Romania ofera servicii integrate de telecomunicatii, astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta completa si plina de satisfactii: servicii de voce si date mobile 3G si 4G mobile, telefonie fixa traditionala, internet de mare viteza si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum si continut de inalta calitate si exclusivitati. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT & C la cheie, care sa sprijine companiile sa devina mai competitive si mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent in 51 de tari de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienti de telefonie mobila, 31 de milioane de clienti de servicii fixe si peste 17 milioane de linii de broadband din intreaga lume. Brandul este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al COSMOTE Romania si Romtelecom.

Cerinte

– Student sau masterand la o facultate de profil care sa aiba stagiul de practica obligatoriu prevazut in curricula scolara a anului universitar in curs;
– Pasionat de aplicatii mobile (piata, monetizare, categorii, trend-uri);
– Abilitati bune de comunicare si interrelationare cu diverse grupuri de persoane;
– Orientare catre client;
– Limba Engleza la nivel avansat;
– Cunoasterea la nivel avansat a pachetului MS Office;
– Dornic sa invete.

Alte informatii

Departamentul Comercial coordoneaza dezvoltarea si implementarea produselor si serviciilor dedicate clientilor persoane fizice, companiilor sau altor operatori, analizand activ piata de profil. In egala masura, asigura suport clientilor prin diferite canale (magazine, call-centere, etc.). Avem nevoie de colegi ambitiosi, talentati la negociere si hotarati sa-si depaseasca recordurile de fiecare data.

CLICK AICI PENTRU A APLICA LA ACEASTA ANGAJARE TELEKOM!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos