Acasă Stirile zilei Bani Telekom face angajari din nou! Ce facultate ai absolvit?

Telekom face angajari din nou! Ce facultate ai absolvit?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

7. Stagiu de practica in domeniul Juridic

Angajator: Telekom Romania
Domeniu: Internship
Juridic
Tip job: practica
Nivel job: Student/Absolvent
Orase: BUCURESTI ;
Actualizat la: 05.01.2015
Telekom Romania

Scurta descriere a companiei

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications si Telekom Romania Communications, Telekom Romania ofera servicii integrate de telecomunicatii, astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta completa si plina de satisfactii: servicii de voce si date mobile 3G si 4G mobile, telefonie fixa traditionala, internet de mare viteza si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum si continut de inalta calitate si exclusivitati. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT & C la cheie, care sa sprijine companiile sa devina mai competitive si mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent in 51 de tari de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienti de telefonie mobila, 31 de milioane de clienti de servicii fixe si peste 17 milioane de linii de broadband din intreaga lume. Brandul este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al COSMOTE Romania si Romtelecom.

Cerinte

– Student sau masterand la o facultate de profil care sa aiba stagiul de practica obligatoriu prevazut in curricula scolara a anului universitar in curs;
– Abilitati bune de comunicare si interrelationare cu diverse grupuri de persoane;
– Limba Engleza la nivel avansat;
– Cunoasterea la nivel avansat a pachetului MS Office;
– Dornic sa invete.

Alte informatii

Departamentul Corporate Affairs coordoneaza activitatile juridice si de reglementare, avand ca obiectiv mentinerea canalelor de comunicare cu diferite entitati externe si guvernamentale, precum si gestiunea si coordonarea proceselor de securitate, inclusiv managementul continuitatii afacerii. Daca esti preocupat de siguranta celor din jur, esti organizat si activ, acesta este locul cel mai potrivit pentru tine.

CLICK AICI PENTRU A APLICA LA ACEASTA ANGAJARE TELEKOM!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos