Sa ii influentezi pe cei din jur fara vointa este imposibil. Mai jos iti prezint 10 exercitii efective care te vor ajuta sa aduci in viata ta 10 obiceiuri benefice.

Capacitatea de a conduce pe altii este strans legata de anumite calitati personale. Una dintre ele este puterea vointei. Sunt foarte putine sansele ca multimea sa vrea sa urmeze o persoana incapabila, care nu are prieteni si nici succes la femei.

Chiar daca tot ce am scris mai sus nu este despre tine ( dar daca este despre tine, cu atat mai mult), urmatoarele exercitii te vor ajuta sa iti dezvolti puterea vointei.

Exercitiul 1. Cautarea vointei pierdute
Este un exercitiu de inceput. Scopului lui este sa determini si sa simti acel „muschi” al vointei. Trebuie sa intelegi ce inseamna acea presiune benevola si cum se intensifica la necesitate.

Exercitiu este foarte simplu. De exemplu, dimineata, dupa ce te-ai spalat, ia prosopul si asaza-l intr-un anumit loc. Seara, ia prosopul si pune-l la locul sau. Fa acest exercitiu timp de o luna. Chiar daca aceasta actiune se va transforma intr-un obicei, va fi un obicei bun.

Exercitiul 2. intelegerea vointei
Alegem o activitate interesanta, un joc. De exemplu, aruncam mingea in perete si o prindem apoi. Este un joc activ si nu este nevoie de prea mult spatiu. Poti juca in fiecare zi cate doua partide de 30 de lovituri. Regula de baza: daca ai decis asupra unui anumit numar de lovituri, atunci in zilele urmatoare numarul lor nu trebuie sa fie mai mare sau mai mic. Scopul acestui exercitiu este sa intaresti rezistenta. indeplinesti exercitiul timp de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.