Acasă Timp liber Spiritualitate Secretele interzise ale Bisericii! Ce este adevar si ce este minciuna?!

Secretele interzise ale Bisericii! Ce este adevar si ce este minciuna?!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Religia este un sistem foarte puternic  in privinta modelarii culturii si societatii. De-a lungul istoriei, religia a jucat un rol important in ajutarea evolutiei rasei umane. Din pacate, cele mai multe informatii in acest domeniu au fost puternic distorsionate. Iar pentru a face lucrurile mai rele, informatiile edificatoare si responsabilizarea in religie sunt codate pentru a ne impiedica sa aflam secretele “interzise” ale istoriei noastre.

In mainile potrivite, religia poate fi folosita pentru a imputernicii oamenii. De cealalta parte a baricadei, aceasta poate fi folosita pentru a inrobi mintea omenirii. Adevarul nedorit este faptul ca sistemul religios a cazut in mainile anumitor dependenti de putere si de control asupra oamenilor.

Religia este una dintre cele mai puternice instrumente de manipulare a mintilor si a sufletelor noastre facandu-ne sa credem ca suntem slabi si lipsiti de putere si sa ne bazam pe un salvator pentru a ne salva.

Pentru a intelege cum functioneaza sistemul bisericii, trebuie sa stiti putina istorie. Potrivit unor cercetatori, primele biserici au fost pagane iar preotii se inchinau zeilor pagani. In general, paganismul este o religie in care te inchini mai multor zei sau zeite si tinde sa fie orientate spre natura.

In timpul Imperiului Otoman, crestinismul este o religie minoritara devenita ulterior populara si raspandita in intreaga Roma. Aceasta miscare religioasa a devenit atat de puternica incat a amenintat religia romana puternic bazata pe politeism si paganism.

Cresterea miscarii Crestine a provocat o multime de conflicte intre ea si cea Romana, motiv pentru care Imparatul Constantin a ordonat ca principiile de baza ale religiei Romane si a celei Crestine sa fie imbinate intr-o singura religie.

Unificarea oficiala a acestor doua religii au avut loc la Consiliul de la Niceea care a dus la nasterea Sfintei Biserici Romane. Acesta este motivul pentur care exista o multime de credinte pagane in Crestinism.

Spre exemplu, Craciunul si Pastele sunt sarbatori pagane. Cei mai multi crestini nu stiu acest lucru deoarece credintele pagane si povestile din crestinism sunt codificate pentru a-i face pe crestini sa nu aiba habar de faptul ca religia lor este umpluta cu ideologii pagane.

CRACIUNUL, O SARBATOARE PAGANA?