Acasă Sanatate Profesorul doctor Pavel Chirila dezvaluie greselile grave de alimentatie care ne pot...

Profesorul doctor Pavel Chirila dezvaluie greselile grave de alimentatie care ne pot imbolnavi! „Nu hrani cancerul”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Azotatii, nitratii si nitritii, folositi ca stimulenti pentru plante, au efecte atat asupra plantelor, cat si a omului. La plante le-a scazut drastic imunitatea, capacitatea lor de a se apara de daunatori. Asa au aparut peste 1000 de formule de insecticide. Acestea sunt remanente si raman in planta sau fruct si omul le consuma.

E-urile si aditivii alimentari favorizeaza cancerul. Aceste substante sunt adaugate in hrana numai si numai din motive organoleptice, sa aiba o culoare mai frumoasa, sa aiba un gust mai bun.

“Cert este ca, daca mergeti in magazinele din Romania si cumparati o bautura din aceea… asa neagra, dulce…o sa vedeti ca este conservata cu Benzoat de Sodiu. Daca mergeti in Viena, Paris, Berlin acelasi produs este conservat cu Sorbat de Potasiu. Benzoatul de Sodiu este o substanta care este pusa pe lista neaga in toata Europa si America. Trebuie sa ne dea de gandit de ce corpul romanesc poate sa consume benzoat de sodiu si cel american nu”, este exemplul cel mai concret pe care Pavel Chirila l-a dat la lansarea cartii.

Pavel Chirila a atras atentia ca viteza cu care se inmulteste acest flagel mondial, cancerul, este uluitoare si omul nu face decat sa accelereze si mai mult prin stilul de viata. in urma cu 40 de ani, incidenta cancerului era pe locul 10 in patologia generala.in prezent, mortalitatea prin cancer a ajuns pe locul II, dupa bolile de inima si se prevede ca in zece ani va ajunge pe primul loc.