Cap Limpede

Stirile zilei

Primele detalii si imagini cu asasinarea lui Boris Nemtov! VIDEO

Camerele de filmat ale unei televiziuni ruse au surprins asasinarea lui Boris Nemtov, imagini ce permit stabilirea traseului politicianului.

Postul rus de televiziune TVC a dat publicitatii inregistrarile video de pe camerele de supraveghere din centrul Moscovei, potrivit Russia Today.

Din imaginile publicate reiese ca Boris Nemtov a fost asasinat la ora locala 23:31, exact in momentul in care politicianul si tanara din Ucraina care il insotea, Anna Duritskaia, s-au oprit langa o autoutilitara.

Asasinul il astepta pe Nemtov langa scarile de la podul Bolsoi Moskvoretki (Marele pod de piatra) din imediata apropiere a Kremlinului. A tras in politician, apoi a fugit catre o masina alba, care astepta in apropiere. S-a urcat pe scaunul pasagerului si masina a disparut.

Politia a ajuns la locul crimei la ora locala 23:42. Duritskaia a scapat nevatamata si a fost imediat interogata de politie. Nemtov, un barbat masiv, a fost lasat pe trotuar in ploaie, cu camasa trasa pana la barbie. Anchetatorii spun ca au fost trase sapte sau opt gloante, dintre care patru in capul, inima, stomacul si ficatul lui Nemtov, omorandu-l pe loc.

LifeNews obtinut, de asemenea imagini care arata Nemtov si Duritskaya au ajuns separat la Magazinul Universal Central din capitala Rusiei, in jurul orei 22:00. Cei doi au luna cina intr-un restaurant din complexul comercial si urmau sa mearga in apartamentul lui Nemtov, aflat intr-un complex rezidential de lux din apropierea Kremlinului.

Sursa: ziare.com

Citeste caplimpede

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-77217").on("click", function(){ $(".com-click-id-77217").show(); $(".disqus-thread-77217").show(); $(".com-but-77217").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});