Ea este amanta ucraineanca a rivalului lui Putin, asasinat la Moscova! Mergea la ea inainte sa fie asasinat! – Cap Limpede

Ea este amanta ucraineanca a rivalului lui Putin, asasinat la Moscova! Mergea la ea inainte sa fie asasinat!

Boris Nemtov se afla alaturi de un fotomodel ucrainean de 23 de ani in momentul in care a fost asasinat, presa sustinand ca politicianul avea o relatie de patru ani cu aceasta tanara.

Fostul vicepremier rus Boris Nemtov, in varsta de 55 de ani, se afla alaturi de fotomodelul Ana Duritkaia vineri seara, atunci cand a fost ucis, transmite presa rusa. Tanara, in varsta de 23 de ani, este acum principalul martor in cazul de asasinat al politicianului care a fost ucis vineri seara, in apropierea Palatului Kremlin din Moscova.

Click pe aceeasi tema:  Un agent de constraspionaj din Ungaria da cartile pe fata! Pericolul reprezentat de Rusia in Europa este la cel mai inalt nivel!

Duritkaia a fost deja interogata de autoritati, scrie portalul lifenews.ru. Nemtov a fost impuscat de patru ori, in spate, in jurul orei locale 23.31. Presa rusa scrie acum ca Duritkaia era amanta lui Nemtov.

Ea s-ar fi intalnit cu Nemtov vineri seara, in Magazinul Universal Central din capitala Rusiei, unde cei doi au luat cina intr-un restaurant din complexul comercial. Femeia, care abia ajunsese la Moscova de la Kiev, a povestit ca l-a asteptat pe acesta de la ora 22.00 in cafeneaua Bosco-café din mall si ca au mancat pe la ora 23.00.

Click pe aceeasi tema:  Averea lui Putin a iesit la suprafata! Ar fi cel mai bogat om din lume cu o flota de 60 de avioane!

Apoi, cei doi au mers pe jos spre podul din apropierea Kremlinului, indreptandu-se catre o cladire rezidentiala de lux din apropierea palatului prezidential, unde Nemtov avea un apartament. Pe drum, cand cei doi se aflau pe Bolsoi Moskvoretki, o masina alba a oprit langa ei.

Desi anterior s-a scris ca Nemtov a fost impuscat din masina sau de un barbat care a coborat in masina, se pare ca, de fapt, atacatorul pandea sub o pasarela a podului, l-a impuscat in spate si apoi a urcat in masina care oprise doar pentru a-l lua de acolo pe asasin.

Click pe aceeasi tema:  Rasturnare de situatie! Navele militare Mistral ajung pe mana lui Putin!

Politicianul era casatorit cu Raisa Ahmetova Nemetova si avea patru copii cu trei femei diferite. Jurnalistii rusi scriu ca relatia dintre Nemtov si fotomodelul ucrainean a inceput in urma cu mai bine de patru ani, cand ea avea 19 ani.

Sursa: adevarul.ro

Citeste caplimpede

spre