Acasă Life Dezvoltare Personala Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Grupa AB – Complexul

Avand caractere ce apartin atat grupei A, dar si grupei B, complexul simte adesea presiunile propriilor contradictii. Devine astfel usor agitat, nu are rabdarea de a lua lucrurile pe rand, le-ar dori finalizate toata odata, fara sectionari, impartiri, fara sa dureze mai multe zile. Cu toate acestea isi duce la bun sfarsit proiectele si rezultatele sunt adesea bune, insa face un efort de dozare a energiei si de concentrare. Lucreaza astfel pe mai multe planuri pana la surmenaj.

Fiind agitat si trecand usor de la rupturi la alte ralatii, adaptandu-se foarte rapid si avand nevoie de multa dinamica in viata sa, Complexul nu poate lucra intr-o activitate monotona, ritmica, de rutina. Are nevoie de mai maulte activitati care sa nu dureze mult, dar sa cuprinda mai multe planuri. Proiectele care necesita monotonie si timp lung de finalizare, de exemplu in proiectare, ii sunt foarte dificile. Cu toate acestea, este foarte atent la detalii, cum este Ritmicul (grupa B). Eu au o relaxare activa, trebuie sa faca ceva relaxant, dar nu sa stea.

Pot fi mai timizi si sunt foarte exigenti atunci cand isi aleg prietenii. Le place sa traiasca in orasele foarte dezvoltate, acolo unde mereu se gaseste ceva de facut, un loc de vizitat sau o modaliatte de distractie ori relaxare.

Izolarea nu le afce bine, desi simt mai puternic decat celelelte grupe nevoia de a avea momente de singuratate.

Sursa: kudika.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentCele mai bune ponturi pentru a nu pica in capcana intrebarilor la scoala de soferi!
Articolul următorAvem DEMONSTRATIA VIDEO! Uite cum poate fi FRAUDATA extragerea LOTO!