Acasă Life Dezvoltare Personala Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Grupa B – Ritmicul

Ritmicul este foarte inflexibil si inadaptabil pentru ca evolueaza dupa propriul sau ritm, indiferent de ritmul lumii exterioare. Este o fire deosebit de analitica si simte nevoia detaliului sau al completului, pentru el un rezultat trebuie sa cuprinta toate zecimalele fara rotunjire. Nu este empatic, pentru el este deosebit de greu sa se puna in locul altora pentru a-i intelege mai bine. Cade usor in depresie pentru ca acorda atentie tuturor micilor detalii si orice proiect presupune micile sale obstacole care il demoralizeaza usor pe Ritmic. Cade adesea in ipohondrie si acorda o atentie sporita sanatatii.

Adesea Ritmicul este un bun matematician si poate lucra foarte eficient in toate domeniile analitice, de expertiza. Este in continua cautare a adevarului, dar si a frumusetii, si cum adevarul este relativ, gasesc un nou motiv pentru caderea in micile lor depresii.

Evident, ii place ordinea si toate lucrurile se afla puse la locul lor, caci au un loc bine determinat. Si relatiile sunt la fel, intr-o ordine clara a prioritatilor. Sunt intelectauali de timpuriu, poate cand restul copiilor se joaca inca, Ritmicii fiind cei mai precoce. Nu accepta decat ideile demonstrate si sunt foarte greu influentabili.

Sunt introvertiti si inchisi, consumand in ei toate trairile. Le plac scurtaturile si toate metodele care economisesc timp si energie. Renunta usor si definitiv la persoanele despre care concluzioneaza ca nu merita sa existe in viata lor, nu accepta slabiciunea si nici haosul. Nu sunt priceputi insa in creatie, dar aplica foarte riguros ceea ce au invatat si considera ca le este util.

Vezi in pagina urmatoare grupa AB – Complexul >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentCele mai bune ponturi pentru a nu pica in capcana intrebarilor la scoala de soferi!
Articolul următorAvem DEMONSTRATIA VIDEO! Uite cum poate fi FRAUDATA extragerea LOTO!