Acasă Life Dezvoltare Personala Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ce personalitate ai in functie de grupa sanguina?

Grupa 0 sunt Melodicii

Melodicul este greu de inteles, fiind de o profunzime greu de atins, ca o fantana al carei fund prea putini il vad sau il descopera, desi acolo de cele mai multe ori se afla o comoara. Desi sunt extrovertiti tipici, totusi nu se vor exterioriza in fata oricui ci doar a apropiatilor, desi vor lasa impresia unei extrovertii fata de ceilalti, dar aceasta este una superficiala. Sunt foarte sociabili si de obicei au un fizic foarte atractiv.

Melodicii poseda o excelenta capacitate de adaptare si sunt foarte sociabili si comunicativi. Ba chiar sunt centrati catre exterior, catre felul in care ii percep ceilalti, analizeaza reactii, ei interpreteaza, creeaza profiluri, de aceea sunt buni psihologi. Adora competitia si lupta, insa respinge ferm violenta de orice tip.

Dezvolta o inteligenta cutremuratoare, amplificata de o curiozitate acerba care il determina sa descopere in mod continuu ceva, ajungand astfel sa cunoasca multe la o varsta frageda si aceste lucruri sa nu fie doar teoretice, ci si experiente practice. Are o fire deosebit de practica si ii plac activitatile diverse, avand adesea nevoie de una sau mai multe activitati in care sa se implice, are nevoie de un job de creatie sau cercetare, astfel incat rutina sa nu incapa in viata lui, fiecare zi fiind altfel.

Melodicul simte si o mare nevoie de miscare, avand multa nevoie de sport pentru a se simti bine, acestia au adesea abonamente la sali sau ies in parcuri sa alerge ori chiar ajung sportivi de performanta. Calatoriile si drumetiile pe munti le fac o deosebita placere, mai ales daca vor calatori in medii puternic incarcate cultural in care sa se afunde avizi de cunoastere, in care curiozitatea sa se nasca in mintea si sufletul lor de sute de ori intr-o singura zi. Au o forta interiora si o capacitate de invatare si retinere foarte mare.

Ii place sa se gaseasca mereu intre oameni, astfel incat daca izolezi un Melodic practic acesta se imbolnaveste. Sunt greu influnetabili, dar pot cadea usor in depresie. Uneori tocmai suprasolicitarea intelectuala le epuizeaza psihicul si ii inclina spre depresie. Sunt totodata foarte indemanatici, ei sunt aceia care mesteresc mereu ceva, desi meseria lor este cu totul alta, ei stiu sa repare, sa croiasca, sunt buni tamplari, desi poate studiile lor n-au nicio legatura cu ceea ce fac.

Nu uita usor jignirile celorlalti sau nedreptatile, ba chiar am putea spune ca nu le uita deloc. Sunt insa foarte sentimentali, fiind cei mai pasionali. Le place insa sa fie admirati de ceilalti, desi se enerveaza usor cand majoritatea le apreciaza fizicul si cateva calitati superficiale, dorindu-si adesea sa fie vazuti dincolo de aparente, intr-un nivel mai profund unde au ce arata si intr-adevar cina patrunde acolo nu are ce regreta. Mai mult, Melodicii sunt firi deosebit de pasionale, ceea ce ii determina pe cei din jur sa ii uite si mai greu in cazul unui rupturi relationale.

Sunt ingaduitori si toleranti, dar foarte drastici si radicali daca le sunt incalcate anumite limite. Sunt in general optimisti.

Vezi in pagina urmatoare grupa A este cea a Armonicilor >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentCele mai bune ponturi pentru a nu pica in capcana intrebarilor la scoala de soferi!
Articolul următorAvem DEMONSTRATIA VIDEO! Uite cum poate fi FRAUDATA extragerea LOTO!