Acasă Life Dezvoltare Personala Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Grupa A este cea a Armonicilor

Armonicii sunt personalitati care se adapteaza cu usurinta mediului si situatiilor, avand astfel un puternic comportament de rezerva spre exterior. Cu toate aceste sunt foarte extravertiti.

Desi este fire competitiva, este insa afectat de concurenta, avand nevoie sa i se arate incredere.

Armonicul este deosebit de responsabil, cu un caracter moral foarte ascutit. Cu toate acestea, nu se lasa usor impresionat si situatiile de criza nu ii creeaza panica. In general isi controleaza foarte bine emotiile. Lucreaza strans legat de ambianta, are nevoie de un mediu propice si atunci va da randamente fantastice, avand de obicei o putere de munca, mai ales de creatie si sinteza, mult ridicata fata de celelate grupe.

Cu toate acestea Armonicul munceste discontinuu, are nevoie de mai multe activitati de care sa se ocupe, un singur proiect nefiindu-i niciodata suficient si daca se poate activitaile sa fie diferite. Cu toate acestea da un randament foarte bun fiindca are nevoie sa se piarda intr-o activitate pentru a se detasa de alta pe care ulterior o va vedea mult mai clar. Armonicul poate fi in frunte sau in urma concurentei, in fucntie de cat de mult ii prieste mediul si cat de important este pentru el o anumita izbanda.

Sunt printre cele mai empatice firi, simtit cu usurinta sentimentele celorlalti, ba chiar au capacitatea de a le anticipa depistand de la inceput problema, de aceea pot fi foarte buni psihologi sau isi pot desfasura cu succes activitatile in mijlocul oamenilor, in meserii care implica interactiunea cu publicul.

Armonicii iubesc viata si o traiesc intens, fiind hipersensibili si observand frumusetile cu usurinta, fiind atrasi de frumos, comic si natura. O situatie de exemplu neconfortabila dar haioasa nu-i va enerva, ci amuza. Armonicul este atras de creatie si cercetare, astfel va da un bun randament si in aceste activitati.

Ei fac o adevarata arta atunci cand le place ceva, dar cand nu le place au un rezultat bun. Nu sunt insa firi extrem de optimiste si pot avea aventuri fulgeratoate, avand momente cand vor doar sa se bucure de moment, chiar daca stiu ca acesta nu va dura mult, ca un trecator care se bucura de vederea unei flori superbe pe marginea drumului.

Vezi in pagina urmatoare grupa B – Ritmicul >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentCele mai bune ponturi pentru a nu pica in capcana intrebarilor la scoala de soferi!
Articolul următorAvem DEMONSTRATIA VIDEO! Uite cum poate fi FRAUDATA extragerea LOTO!