Acasă Life Dezvoltare Personala Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Care este comportamentul tau psihologic in functie de grupa sanguina!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Japonezii, chinezii si coreenii cred cu tarie ca personalitatea unei persoane se ascunde tocmai in grupa sanguina. Grupa sanguina zero sau grupa umanitatii primordiale este atribuita lui Adam, arata un articol din revista online kudika.ro.

Temperamentul dat de grupa sanguina a fost intens studiat avand in vedere ca aceasta grupa de sange este determinata genetic si presupune anumite comportamnete comune ale oamenilor apartinand aceleasi grupa.

In Japonia grupa sanguina valoreaza aproape la fel de mult ca o diploma de licentiere, angajatii cu studii pe profilul job-ului fiind acceptati si daca au o grupa sanguina corespunzatoare cerintelor postului respectiv.

Ba chiar intr-o firma persoanele angajate sunt impartite procentual dupa grupa sanguina pentru un randament maximal: 25% grupa 0, 30% grupa A, 30% grupa B si 15% grupa AB. In vremurile mai indepartate gheisele erau de asemenea alese dupa grupa sanguina, astfel se considera ca cele din grupa 0 sunt cele mai pasionale, cele din grupa A sunt sensibile si sentimentale, cele din grupa B sunt amabile si supuse, iar cele din grupa AB sunt amabile si delicate.

Se pune un accent tot mai mare pe trasaturile genetice de personalitate ale oamenilor, insa si mediu de viata infuenteaza intens trairile si modul de perceptie al acestora, cultura si nivelul de trai. Astfel o persoana impulsiva se poate manifesta cu calm datorita unei educatii riguroase, desi va avea instinctual o intitativa mai mare decat ceilalti, o persoana pasionala se poate manifesta formal, insa gradul sau de perceptie si interpretare va fi in general unul mare si exemplele pot continua.

Vezi in pagina urmatoare ce personalitate ai in functie de grupa sanguina >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos