Acasă Stirile zilei Stiinta O Biblie veche de 1500 ani spune ca Iisus nu a fost...

O Biblie veche de 1500 ani spune ca Iisus nu a fost crucificat! Vezi ce zice Evanghelia lui Barnaba!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vaticanul fierbe la propriu dupa ce o biblie veche de peste 1500 de ani confirma faptul ca Iisus nu a fost crucificat. 

Biblia contine Evanghelia lui Barnaba, un ucenic al lui Iisus, care sustine ca Iisus era un profet, nu era fiul lui Dumnezeu si nu a fost crucificat.

Cartea sustine ca Iisus s-a ridicat la cer viu si ca in locul sau a fost crucificat Iuda. Cotidianul National Turk, a publicat un raport in care se spune ca biblia a fost recuperata de la traficanti de antichitati, care se aflau pe un vapor in Marea Mediterana, in cursul unor perchezitii pe care autoritatile turce le-au facut pe acest vapor. Biblia a fost descoperita in anul 2000, dar a fost tinuta secret, pana anul trecut. Este evaluata la 28 de milioane de dolari. Biblia este scrisa cu litere de aur, in limba aramaica, limba lui Iisus.

Biserica catolica a conservat patru evanghelii, este vorba de cea a lui Ioan, Luca, Marcu si Matei. In timp, au inceput sa fie descoperite si alte carti, unele dintre ele prezentand faptele in mod diferit. Ca si Manuscrisele de la Marea Moarta, astfel de biblii sunt incomode pentru Vatican. Reprezentantii bisericii incearca sa ignore existenta lor. Cercetatorii sunt de alta parere. Vaticanul a cerut oficial ca astfel de carti sa fie interpretate in spiritul religiei catolice. Multe voci importante in biserica catolica au sustinut ca este o facatura a sustinatorilor religiei islamice
Cercetatorii au evaluat cartea si au ajuns la concluzia ca biblia este autentica. Cercetatorii spun ca in astfel de cazuri, trebuie aflat adevarul cu orice risc. Oamenii trebuie sa afle adevarul, chiar daca este vorba despre religia lor, despre credibilitatea si viitorul Vaticanului. Cercetarea si expertiza unor astfel de documente, trebuie sa se faca fara patima, numai in spiritul adevarului, pe care oamenii trebuie sa-l cunoasca.

Sunt prea multe secrete pe care Vaticanul le are, in conditiile in care vorbim despre religie, cinste, adevar. Istoricii sunt de acord ca nu se poate stabili cu exactitate viata lui Iisus. Sunt lungi perioade din viata sa, pentru care nu exista documente. Nu se cunosc perioade mari de timp, din existenta lui Iisus. Ce a facut in acea perioada pentru oameni? Unde a trait?  Evangheliile scrise de apropiatii lui, prezinta si lucruri contradictorii, care nu sunt puse cap la cap, pentru o explicatie reala, exacta, indiferent de consecintele ei. Exista teama ca pot sa se naruiasca mituri ale trecutului, sau reprezentantii bisericii au de pierdut?

Marile institutii care conduc lumea ascund multe informatii, care din fericire pentru noi, devin evidente. NASA a inceput sa declaseze rapoarte asupra existentei vietii extraterestre, abia dupa 50 de ani, CIA, FBI-ul, Mossadul, KGB, au facut nenumarate abuzuri asupra oamenilor, fara sa-si asume si sa recunoasca aceste atrocitati, cu toate ca documentele prezinta aceste fapte. Arhivele Vaticanului sunt pline de documente secrete, pe care nici macar istoricii nu le pot studia.

Istoricul Armaund Dumouch se intreba, in una din cartile sale asupra obiectivitatii faptelor prezentate in cele patru evanghelii, acceptate de Vatican. Evangheliile au fost scrise de oameni, cu siguranta intervine subiectivitatea fiecaruia. Citatele atribuite lui Iisus nu pot fi identice cu ceea ce El a spus. Fiecare dintre autori a redat faptele dupa cum si-a amintit si prin prisma lui. In afara de aceste carti, ce alte dovezi materiale s-au descoperit, cu privire la existenta lui Iisus? Sunt controverse asupra locului unde s-a nascut, asupra locului unde a fost crucificat, ce a facut timp de 30 de ani, ce a reprezentat pentru El, Maria Magdalena?

Daca el a fost evreu, care este locul lui in religia evreiasca? In afara de dogmele bisericesti, reprezentantii bisericii trebuie sa ne explice si alte lucruri, esentiale pentru viata noastra spirituala si religioasa. Cred ca meritam adevarul! Sau nu?

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPadurile romanesti sunt macelarite de companiile austriece! Ce credeti ca face Politia in aceasta situatie!
Articolul următorTunelurile ascunse ale Romaniei! Cum au aparut si cum poti ajunge la ele!